NaslovnicaVijestiTrener Emery otkrio: PSG Mbappeu nije bio prva opcija

Trener Emery otkrio: PSG Mbappeu nije bio prva opcija

Unai Emery, trener u “odlasku” pariškog Saint Germaina, otkrio je da je mlada zvijezda Kylian Mbappe bila odlučna napraviti karijeru u nekom drugom klubu a ne u PSG-u, gdje je na kraju tijekom ljeta završio za rekordan iznos.

Mbappeu PSG

Paris Saint Germain prošlo ljeto je pobjedio u lovu na mladu francusku zvijezdu Kylian Mbappea te je za astronomskih 180 milijuna eura stigao u glavni grad Francuske. Trener PSG-a Unai Emery, je francuskim novinarima priznao, kako PSG nije bio prvi izbor Mbappea. Emery je otkrio da je Mbappe bio odlučan nastaviti karijeru u jednom od dva španjolska diva tijekom prošlog ljeta.

>> Manchester United nudi Martiala u zamjenu za zvijezdu Chelseaja

“Mbappe je na prvi mah htio prijeći u Real Madrid ili Barcelonu. Kad sam se upoznao sa njegovim ocem, rekao mi je da Mbappe želi ići u Real Madrid ili Barcelonu, ali ja sam mu savjetovao da mora nastaviti karijeru u Francuskoj. Povijesno gledano, takav tip nogometaša uvijek je napustio Francusku i ovu ligu, a sada se Francuska i i ova liga može ponositi što je Mbappe postao član PSG-a “, rekao je Emery.

[su_champions_league]

Mbappe je lani iz ekipa Monaca prešao u PSG. Ovu sezonu je nastupao kao posuđen igrač sa opcijom prema kojoj PSG mora otkupiti njegov ugovor za 180 milijona eura. Mbappe je i u ovoj godini pokazao svoj raskošni talenat te je za PSG u 41 utakmici postigao 21 pogodak. Za Francusku reprezentaciju je odigrao 14 utakmica i postigao 3 gola, a u Rusiji će biti jedna od glavnih napadačkih uzadnica ove reprezentacije.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!