NaslovnicaVijestiTrener Lyona zaključao igrače u svlačionici i otkazao trening

Trener Lyona zaključao igrače u svlačionici i otkazao trening

Prema informacijama iz francuskih medija, trener Lyona Fabio Grosso otkazao je trening u utorak nakon što je optužio jednog od svojih igrača da je razgovarao s novinarima. Sve se dogodilo nakon što je bivši nogometaš Jerome Rothen iznio tvrdnje u svojoj emisiji da je posao bivšeg trenera Frosinonea ugrožen nakon tri poraza u četiri odigrane utakmice.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Lyon je na posljednjem mjestu francuske Ligue 1, a u prošlom kolu je poražen kod kuće od Clermonta rezultatom 2:1.

Jerome Rothen, bivši član PSG-a, podijelio je s javnosti informaciju da mu je nepoznati igrač otkrio kako smatra da je Grosso jedan od najlošijih trenera s kojima je ikada surađivao te kako je izazvao nesuglasice među igračima.

Talijanu se nisu svidjele optužbe pa je sve igrače zaključao u svlačionicu i tražio da se “krtica” sama javi. Nije bilo odgovora igrača pa je Grosso otkazao trening.

U sljedećem kolu Lyon očekuje gostovanje kod Marseillea, pa je za očekivati ​​da će ostati na samom dnu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!