NaslovnicaVijestiTrener mađarske reprezentacije: "Očito je njegov prelazak u Chelsea gotova stvar."

Trener mađarske reprezentacije: “Očito je njegov prelazak u Chelsea gotova stvar.”

Mađarski reprezentativac Attila Szalai je blizu siječanjskog transfera u Chelsea, rekao je njegov reprezentativni izbornik Marco Rossi.

Trener mađarske reprezentacije

Branič Fenerbahcea Szalai privukao je pažnju nakon što je igrao u sve tri utakmice Mađarske na Euru 2020. Prema Daily Mailu, Szalaijevi agenti su bili prošlog mjeseca u Lodnonu kako bi razgovarali sa Chelseajem prije prelaska na Stamford Bridge za 20 milijuna funti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

A Rossi, koji je od 2018. godine vodi mađarsku reprezentaciju, vjeruje da je sada sve već dogovoreno za 23-godišnjeg braniča.

Na pitanje koji bi mađarski igrači impresionirali u Serie A, Rossi je za Calciomercato rekao: “Trenutno jako dobro vidim Attilu Szalaija, koji igra za Fenerbache, ali mislim da će se pridružiti Chelseaju.”

“Jasno je da su ga pratili važni klubovi u Španjolskoj, ali očito je njegov prelazak u Chelsea gotova stvar.”

Chelsea razmatra svoje opcije u obrani, s četvoricom ključnih igrača kojima istječe ugovor na kraju sezone – Antonio Rudiger, Andreas Christensen, Thiago Silva i Cesar Azpilicueta.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!