NaslovnicaVijestiTrener Newcastlea izražava podršku kladioničaru Tonaliju: Smatra da je bolestan i ne...

Trener Newcastlea izražava podršku kladioničaru Tonaliju: Smatra da je bolestan i ne zaslužuje dodatne kazne

Trener Newcastlea Eddie Howe stao je u zaštitu nogometaša Sandra Tonalija, koji se suočava s novom kaznom zbog klađenja na nogometne utakmice. Tonali je već bio suspendiran zbog klađenja dok je bio igrač Milana, te je dobio desetomjesečnu suspenziju u listopadu prošle godine. Zbog toga, trenutno ne može igrati za Newcastle, niti sudjelovati na Europskom prvenstvu u dresu Italije.

Međutim, Engleski nogometni savez je pokrenuo istragu protiv njega zbog sumnje da se najmanje 50 puta kladio dok je istraga protiv njega u Italiji još bila u tijeku. Zanimljivo je da je osumnjičen i da se kladio da će dobiti žuti karton u utakmici protiv Aston Ville.

Treneru Newcastlea Eddieju Howeu na jučerašnjoj press konferenciji postavljeno je pitanje o Tonaliju, a on je stao u zaštitu svog igrača.

“Tonali je dovoljno patio. On je bolestan čovjek i nije se izliječio kad je došao u Englesku. Ljudi bi ga trebali gledati na taj način, a ne kako da ga kažnjavaju dodatno. Ne mislim da će nova kazna riješiti korijen njegovog problema”, rekao je Howe.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!