NaslovnicaVijestiTrener prvaka Saudijske Arabije smijenjen nakon loših rezultata i sukoba s Benzemom

Trener prvaka Saudijske Arabije smijenjen nakon loših rezultata i sukoba s Benzemom

Rukovodstvo trenutnog nogometnog prvaka Saudijske Arabije, Al-Ittihada, smijenilo je dosadašnjeg trenera Nuna Espirita Santu nakon niza loših rezultata. Naime, Al-Ittihad nije ostvario pobjedu u posljednjih pet utakmica domaćeg prvenstva, a klub, čija je glavna zvijezda bivši napadač Reala Karim Benzema, je tijekom tog razdoblja upisao tri remija i dva poraza.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Zbog te krize završili su na šestom mjestu na tabeli, i isto tako su ovog tjedna pretrpjeli poraz u azijskoj Ligi prvaka protiv iračkog Al Quwe rezultatom 0:2. Nakon jednog od nekoliko poraza, Santo je oštro kritizirao svoj tim u svlačionici, a prema izvješćima stranih medija, to se nije svidjelo Benzemi, što je brzo eskaliralo u veliku svađu i galamu.

I tada se pretpostavljalo da će portugalski strateg najvjerojatnije platiti “glavom”, što se na kraju i obistinilo. Espirita Santa će privremeno zamijeniti njegov pomoćnik Hassan Khalifa, priopćio je klub.

Espirito Santo je u Al-Ittihad došao u ljeto 2022. godine, a prije toga je radio u portugalskim klubovima Rio Aveu i Portu, španjolskoj Valenciji i engleskom Wolverhamptonu te kratko Tottenhamu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!