NaslovnicaVijestiTrener PSG-a: Ovog vikenda Messi će odigrati posljednju utakmicu u dresu PSG-a

Trener PSG-a: Ovog vikenda Messi će odigrati posljednju utakmicu u dresu PSG-a

Prema PSG-ovom treneru Christopheu Galtieru, Lionel Messi će u subotu odigrati svoju posljednju utakmicu za PSG. Messi ima ugovor s PSG-om koji ističe na kraju ove sezone, a budući da je bio u sukobu s navijačima posljednjih mjeseci, njegov odlazak je bio očekivan.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Imao sam čast trenirati Messija, najboljeg nogometaša svih vremena. Ovog vikenda Messi će odigrati svoju posljednju utakmicu u dresu PSG-a protiv Clermonta”, rekao je Galtier.

Nakon dvije godine provedene u PSG-u, Messi ima tri opcije pred sobom: povratak u Barcelonu, odlazak u MLS kod Davida Beckhama ili transfer u Saudijsku Arabiju za nevjerojatnih 1.2 milijarde eura. U svoje dvije sezone s PSG-om, Messi je odigrao 74 utakmice, postigao 32 gola i imao 35 asistencija. Osvojio je naslov prvaka Francuske dva puta, ali nije uspio osvojiti Ligu prvaka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!