NaslovnicaVijestiTrener Rangersa naredio igračima da puste suparnika kako bi postigao gol, čestitao...

Trener Rangersa naredio igračima da puste suparnika kako bi postigao gol, čestitao mu i kolega

Nevjerojatna situacija dogodila se na utakmici četvrtfinala Škotskog kupa između Rangersa i Partick Thistlea, kada je domaća momčad na inzistiranje trenera Michaela Bealea dopustila gostima da postignu izjednačenje.

Svemu je prethodila scena iz 71. minute kada je nogometaš Rangersa Malik Tillman nesportski presjekao loptu koju su gosti htjeli vratiti domaćima na njihovu polovinu i postigao pogodak za vodstvo Rangersa od 2:1.

Nakon toga su Amerikanca žestoko napali igrači Particka, došlo je do velikih tenzija, koje je trener Rangersa Michael Beale odlučio smiriti nevjerojatnom gestom.

Beale je potom naredio svojim igračima da puste gol Particku, čiji su igrači krenuli s centra i bez puno problema ušetali u gol Rangersa za 2:2.

Trener Particka potom je došao do klupe Rangersa i čestitao kolegi na fair-play potezu za koji su Rangersi nagrađeni četiri minute prije kraja pogotkom za pobjedu 3:2.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!