NaslovnicaVijestiTrener Rome kritikovao Edina Džeku zbog ovog gesta

Trener Rome kritikovao Edina Džeku zbog ovog gesta

Trener Rome Eusebio Di Francesco je kritikovao Edina Džeku nakon utakmice protiv Milana na San Siru, u kojoj je Roma poražena rezultatom 2:1.

Roma je sinoć poražena od Milana u velikom derbiju rezultatom 2:1. Reprezentativac BiH Edin Džeko je igrao od prve minute, a nakon meča trener Eusebio di Francesco je uputio kritike na račun ponašanja bh. kapetana.

“Pogriješio sam s taktikom i jasno mi je sada. Džeko i Schick igraju bolje kada su tri igrača u napadu, a Džeko je u samom vrhu. Ovako je veoma teško da se uklope jer su veoma slični. Napravili smo dvije greške na utakmici i to nas je koštalo. Pokušao sam s taktikom malo defanzivno da pojačam liniju, ali nije se baš isplatilo”, istakao je trener “Vučice” nakon meča.

[su_us_open]

Također, trener Rome je u obraćanju medijima komentarisao i način na koji je Džeko napustio igru, a italijanski mediji prenose da je bio izuzetno nezadovoljan.

“Džeko je bio izuzetno ljut nakon utakmice. Možda jer nije dobijao lopte onako kako je želio. Utakmica nije bila lagana i razumijem napadače koji su frustrirani jer nisu dobijali lopte kako su to željeli, ali ne treba tako da se ponaša. To nije bio lijep gest od njega”, dodao je trener Rome.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!