NaslovnicaVijestiNEVJEROVATNO: Evo šta je trener Seville rekao igračima na poluvremenu!

NEVJEROVATNO: Evo šta je trener Seville rekao igračima na poluvremenu!

Sevilla je sinoć napravila povratak koji će se dugo pamtiti, a utakmicu bi mogli pamtiti i po izjavi trener Seville.

trener Seville

Naime, trener Seville je svojim igračima na poluvremenu rekao da boluje od raka, te je to možda razlog zbog kojeg je Sevilla napravila povratak koji će se pamtiti mnogo godina, prenose mediji iz Španije.

Sevillainfo prenio je kako trener Seville Eduardo Berizzo, koji ima 48 godina, boluje od raka prostate, te da je to igračima rekao na poluvremenu.

Igrači Seville se su u drugom poluvremenu vratili sa 3-0, te možete zamisliti samo kakav je govor održao Eduardo Berizzo.

[su_bet365_100_bonus]

Još niko iz Seville se nije oglasio da demantuje priču da trener Seville nema rak

“Riječ je o privatnoj i vrlo kompilkovanoj situaciji, te ćemo radije pričekati rezultati, pa onda pričati”, rekao je predsjednik Seville Jose Castro.

Poslije utakmice je pričao nezadovoljni trener Liverpoola Jurgen Klopp.

“Prvo poluvrijeme fantastično, a u drugom nismo igrali nogomet. Naša ekipa se sastoji od samo jednog oružja, a to je da znamo igrati nogomet. Međutim nismo to radili u drugom poluvremenu”, rekao je Jurgen Klopp, pa nastavio:

“Prestali smo igrati nogomet nakon što smo primili drugi gol. 50 minuta bili smo pasivni, otišli smo previše duboko, te je Sevilla zbog toga zaslužila bod, svaka čast. Mi smo im otvorili svoja vrata, te ih nismo zatvorili.”

[su_live_koeficijenti]

“Ipak nije ovo prvi put da se ovako nešto desilo. Da smo igrali na Anfieldu, bilo bi drugarčije, jer bi nas atmosfera publike podigla, ali ova je atmosfera radila u korist Seville”, rekao je razočarani Klopp.

“Duboko u sebi osjećam da nismo izgubili utakmicu, ali ipak jesmo. Imamo još jednu utakmicu, te je sve u našim rukama. Igrači su mnogo puta pokazali mentalitet, kao što su to uradili protiv Dortmunda, danas nije bio savršen, slažem se, ali to nije problem”, rekao je na kraju Klopp.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!