NaslovnicaVijestiTrener španjolskog prvoligaša poručio Iniesti: Ne idi u Kinu, dođi kod nas!

Trener španjolskog prvoligaša poručio Iniesti: Ne idi u Kinu, dođi kod nas!

Legendarni veznjak Barcelone Andres Iniesta sinoć je po svemu sudeći odigrao svoje posljednje finale Kupa Kralja u dresu katalonskog tima.

Setien pozvao Iniestu u Betis

U posljednje vrijeme mnogo je špekulacija vezanih za budućnost španjolskog reprezentativca, koji će karijeru najvjerovatnije nastaviti u kineskoj Superligi, što bi trebao i potvrditi u narednih nekoliko dana.

[su_bbworld]

Ipak, prema mišljenju trenera Betisa Quiquea Setiena, on još uvijek ne bi trebao napustiti La Ligu, te bi karijeru trebao nastaviti upravo u njegovom klubu. Setien je na svom službenom twitter profilu napisao: “Iniesta, molim te ne idi u Kinu. Dođi u Betis.”

Andres je sinoć postigao i gol u pobjedi od 5-0 protiv Seville, te je osvojio svoj čak 31. trofej u dresu Barce, a priliku da osvoji i 32. imat će sljedećeg vikenda, ukoliko njegov tim pobijedi Deportivo La Corunu, a drugoplasirani Atletico Madrid ne uspije pobijediti Alaves.

Da Iniesta najvjerovatnije odlazi sa Camp Noua na kraju sezone potvrdio je i njegov otac Jose Antonio, koji je nakon sinoćnje utakmice za španjolsku Cadenu SER rekao: “Pred njim je teška odluka. Ukoliko odluči otići, onda moramo to poštovati. Mislim da je ovo dobar trenutak za njega da napravi taj težak korak, a konačnu odluku će donijeti sljedećeg tjedna.”

[su_bonus]

Njegov trener Ernesto Valverde nakon utakmice je izjavio kako je Iniestu sinoć izveo iz igre kako bi dobio ovacije za nevjerovatan nastup, te da je to jedini razlog, a ne njegov mogući odlazak iz kluba.

“On je odigrao sjajnu utakmicu. Želio sam da mu ljudi koji su uživali u njegovoj igri odaju počast. Izmjena nije značila ništa drugo. Zadovoljstvo je gledati ga kako igra, gledati ga u ovakvom izdanju. Isto sam govorio i za Messija u prošlosti, oni čine da to što rade izgleda puno jednostavnije nego što jeste. Dao bih ruku da sam kao igrač mogao raditi ono što Iniesta radi. Sretni smo što ga imamo, a svi ostali su vrlo sretni što imaju priliku uživati u njegovim nastupima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!