NaslovnicaVijestiTrener uporedio Ibru sa Ronaldom i Messijem, on uzvratio u svom stilu

Trener uporedio Ibru sa Ronaldom i Messijem, on uzvratio u svom stilu

Trener LA Galaxyja uporedio je Zlatana Ibrahimovića sa Ronaldom i Messijem, a kao i uvijek, Ibra je to prokomentirao u svom stilu.

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović igra sjajno i u 38. godini u američkoj MLS ligi. U četiri utakmice postigao je šest golova i ‘natjerao’ je svog trenera Guillerma Barosa Scellotta da ga uporedi sa Leom Messijem i Cristianom Ronaldom.

“Kada igraš protiv njih dvojice, vidiš da su sposobni da urade sve. Isto osjećam kada na terenu vidim Ibru,” izjavio je bivši reprezentativac Argentine i legenda Boce Juniors.

Ibrahimović je navikao na komplimente, a na pohvale trenera reagovao je u svom stilu.

“Kada sam igrao protiv njih ili sa njima u Europi, osjećao sam da sam drugačiji tip životinje. Sada sam nova životinja. I to starija,” rekao je Ibrahimović.

Nekadašnji igrač Malmea, Ajaxa, Juventusa, Intera, Barcelone, Milana, PSG-a i Manchester Uniteda je u ranom dijelu sezone istakao kandidaturu za najkorisnijeg fudbalaera u MLS.

“Nije mi potreban trofej da se osjećam kao MVP. Ja sam MVP i bez da me takvim proglase,” dodao je Ibrahimović.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!