NaslovnicaVijestiTrener prijavio sam sebe zbog ovisnosti o klađenju!

Trener prijavio sam sebe zbog ovisnosti o klađenju!

Trener škotskog Hamiltona Brian Rice prijavio je sam sebe zbog prekršenog pravila o zabrani klađenja, a sve kako bi se napokon riješio ovisnosti o kockanju.

Škotski nogometni trener Brian Rice prijavio je danas samog sebe nogometnom savezu zbog kršenja pravila o klađenju.

Trener Hamiltona se u prošlosti liječio od ovisnosti od kockanja, a danas je rekao: “Moja bolest se vratila”.

Nogometni savez Škotske optužio ga je za kršenje pravila u svakoj od posljednjih pet sezona i Rice će se pojaviti na saslušanju 30. siječnja.

“Izvinio sam se onima u klubu kojima sam tražio savjet. Izvinio sam se igračima, navijačima i kolegama, koje sam iznevjerio zbog svoje ovisnosti o kockanju” rekao je 56-godišnji Rice.

Rice, koji je od prošlog siječnja trener Hamiltona, rekao je da se prijavio kako bi “uklonio stigmu vezanu za ovu užasnu bolest, u nadi da će oni koji rade u škotskom nogometu, a koji su u sličnim problemima, potražiti pomoć”.

“Pošto sam se obavezao na oporavak, ne mogu da vjerujem da sam opet pao u ovisnost, ali ova bolest se ne liječi konačnim tokom liječenja. Zavisnik si do kraja života, a kroz moje opredjeljenje u program oporavka u 12 koraka, uvjeren sam da mogu da pobedim bolest, dan za danom” naveo je Rice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!