NaslovnicaVijestiTreneru Ludogoreca prijeti visoka kazna zbog skandala u Zagrebu

Treneru Ludogoreca prijeti visoka kazna zbog skandala u Zagrebu

Trener bugarskog prvaka Ludogoreca Ante Šimundža gestikulirao je rukama kao vezanim nakon što je dobio crveni karton na kraju utakmice protiv Dinama, a sve u cilju kompromitacije UEFA-e

Naime, vezane ruke simbol su korupcije sudaca i UEFA-e, a taj je trend pokrenuo Jose Mourinho prije više od deset godina.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Slovenac na klupi Ludogoreca sada je imitirao slavnog portugalskog trenera. Mourinho je tada dobio suspenziju od tri utakmice i kaznu od 40 tisuća eura, a oštra kazna očekuje i Šimundžu.

Podsjetimo, uzvrat u Maksimiru bio je izuzetno turbulentan, a Ludogorec je utakmicu završio s tri igrača manje zbog crvenih kartona.

Modri ​​su u Zagrebu uspjeli pobijediti rezultatom 4:2 i tako se plasirati u play-off kvalifikacija za Ligu prvaka. Dinamu na putu do elite stoji samo Bodo/Glimt koji je bez problema izbacio Žalgiris.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!