NaslovnicaVijestiTri europska giganta se bore za potpis Danija Olma!

Tri europska giganta se bore za potpis Danija Olma!

Španjolski mediji navode kako se tri europska kluba bore za potpis Leipzigove zvijezde Danija Olma. Nakon što je učestvovao na Europskom prvenstvu sa Španjolskom, Olmo je pokazao da je zvijezda u usponu, te su za njega sada zainteresirani Barcelona, Bayern i Real Madrid.

Tri europska giganta

Olmo je bivši igrač La Masije, koji je napustio klub prije nekoliko godina.

Unatoč tome, Barcin glavni suparnik, Real puca na potpis veznjaka. Luis Enrique je rekao da je Olmo jedan od njegovih ključnih igrača u reprezentaciji.

Bayernov interes dolazi od Juliana Nagelsmanna koji ima iskustva u radu sa Olmom. Njih su dvojica bili zajedno u RB Leipzigu, a Bayern se sada smatra favoritom za njegov potpis.

Olmova tržišna vrijednost iznosi 45 milijuna eura. Iako je Barca zainteresirana, usred finansijskih problema, teško je da će platiti toliki novac.

Zbog toga je vrlo malo vjerojatno da će momčad Ronalda Koemana biti sposobna dovesti španjolsku zvijezdu.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!