NaslovnicaVijestiTri igrača koje je Manchester United želio dovesti prije nego što je...

Tri igrača koje je Manchester United želio dovesti prije nego što je Sir Alex Ferguson otišao u mirovinu

Tri igrača koje je Manchester United želio dovesti prije nego što je Sir Alex Ferguson otišao u mirovinu. Baš kao što je Alex Ferguson uradio u Manchester Unitedu prije pet godina, Arsene Wenger je najavio da će napustiti Arsenal na kraju sezone.

Tri igrača

2013. godine je Ferguson otkrio kako će završiti 26-godišnju karijeru na Old Traffordu i povući se na kraju sezone.

Dok je Fergusonova najava bila malo iznenađenje, mnogi smatraju da je Wengerova odluka o odlasku mogla doći i ranije.

Unatoč tome što je ostalo još godinu dana u njegovom ugovoru, uvijek je postojala šansa da Wenger napusti ekipu ovog ljeta.

No, kada je Ferguson otkrio da će otići u mirovinu u svibnju 2013. godine, mnogi su ljudi bili šokirani.

[su_champions_league]

Nitko više nego trener prve momčadi Rene Meulensteen.

Meulensteen, jedan od najbližih prijatelja Fergusona, otkrio je koliko je bio šokiran kada mu je Ferguson rekao za svoju odluku i priznao da su čak radili neke planove za pred sezonu.

“Činjenica da će otići u mirovinu ili završiti karijeru je došla do mene i mnogih drugih kao tempirana bomba, bio je oštar kao i uvijek. Bio je rana ptica, koja bi stigla mnogo ranije u Carrington. Na njemu se nije moglo vidjeti da je to njegova posljednja sezona”, rekao je Laulensteen.

“Imali smo vrlo neuobičajene sastanke osoblja u vezi sa pred-sezonom, a te godine smo išli u Australiju, dok je Sir Alex čak spomenuo da nas vodi u jedan od najboljih vinograda. Veselio se tome! Imali smo sastanke sa skautima, mogućim igračima koje smo željeli uzeti kako bi pokušali izgraditi ono što mislimo da je potrebno. Sve je bilo u tijeku.”

[su_live_koeficijenti_v2]

I kao dio priprema prije sezone, United je već gledao potencijalna pojačanja.

U stvari, Meulensteen je otkrio da je klub posebno gledao tri igrača prije nego što je Ferguson otišao.

“Pogledali smo nekoliko njemačkih igrača poput Hummelsa, koji je otišao u Bayern Munchen. Mislim da smo i Gundogana i Reusa gledali. Bilo je mnogo igrača, ali nikada nismo dobili zadatak da netkog posebno ciljamo.”

Zamislite samo da su Crveni Vragovi potpisali ovaj trojac.

Umjesto toga, David Moyes je zamijenio Fergija i završio potpisivanje Marouane Fellainija za 27.6 milijuna funti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!