NaslovnicaVijestiTri kluba tuže Everton za 340 milijuna eura tvrdeći da je trebao...

Tri kluba tuže Everton za 340 milijuna eura tvrdeći da je trebao ispasti umjesto njih

Premierligaš Everton doživio je gubitak od deset bodova nakon odluke vodstva Premier lige. Klub iz Liverpoola kažnjen je zbog prekršaja propisa o održivosti i profitabilnosti unutar Premier lige. Ova kazna, odmah nakon donošenja, postala je najveća u povijesti Premier lige, što je rezultiralo Evertonovim padom u zonu ispadanja. Očekuje se da će klub uložiti žalbu na tu odluku.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Dok Everton planira uložiti žalbu kako bi smanjio kaznu, čini se da će se suočiti i s drugim pravnim postupkom. Prema informacijama iz Daily Maila, tri engleska kluba – Burnley, Leicester i Leeds, planiraju tužiti Everton i zahtijevaju odštetu od 300 milijuna funti (oko 342 milijuna eura).

Prošle sezone, Everton je osigurao ostanak u Premier ligi zahvaljujući prednosti od dva boda nad Leicesterom i pet bodova nad Leedsom, koji su ispali u Championship. Godinu ranije, Everton se također spasio zadržavši četiri boda prednosti ispred Burnleyja.

Rukovodstvo navedena tri kluba zaključilo je da je Everton trebao biti kažnjen ranije zbog financijskih prekršaja, što bi spriječilo njihovo ispadanje iz Premier lige. Svaki klub smatra da je pretrpio štetu od oko 100 milijuna funti zbog ispadanja u Championship, stoga tuže Everton za ukupno 300 milijuna funti.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!