NaslovnicaVijestiTri nova pojačanja Manchester Uniteda zarađuju više nego 13 klubova u Premier...

Tri nova pojačanja Manchester Uniteda zarađuju više nego 13 klubova u Premier ligi zajedno!

Manchester United je ovog ljeta bio pobjednik prijelaznog roka nakon što su doveli tri igrača koji će pojačati njegov sastav.

Tri nova pojačanja

Nakon što su dovršili transfer Jadona Sancha iz Borussije Drotmund za oko 73 milijuna funti, stigao je i branič Raphael Varane koji se pridružio iz Real Madrida za 35 milijuna funti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Šlag na tortu je uslijedio nakon što je klub objavio da je postigao dogovor sa Juventusom kako bi se legenda kluba Cristiano Ronaldo vratio na Old Trafford u dogovoru kojem bi United trebao platiti oko 20 milijuna funti za 36-godišnjaka, koji će postati najplaćeniji nogometaš u ligi ikada sa 510.000 funti tjedno.

S obzirom da Sancho i Varane navodno zarađuju oko 350.000 tjedno to je jednako plaći tri igrača u iznosu od preko 60 milijuna funti.

Da ovo stavimo u kontekst, to je više od ukupnog godišnjeg iznosa plaća Leicestera i West Hama, pri čemu su se oba kluba kvalificirala za Europsku ligu. Novopromovirani Brentord plaća 12.8 milijuna funti godišnje, što je pet puta manje od Uniteda koji plaća za svoja tri nova pojačanja.

Sada znam da klub nije osvojio trofej od 2017. godine i za tim menadžer Ole Gunnar Solskjaer toliko žudi, jer se pridržava standarda koji se zahtijevaju u instituciji kakva je Manchester United, ali to postavlja pitanja. Treba li postojati granica plaća? Zaslužuju li veći klubovi više potrošiti zbog komercijalne dobiti?

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!