NaslovnicaVijestiTri pojačanja koja bi Unitedu vratila slavu: Zbog njih bi se borili...

Tri pojačanja koja bi Unitedu vratila slavu: Zbog njih bi se borili za titulu Premier lige sljedeće sezone!

Mnogo priča okružuje Manchester Uniteda ove sezone, ali teško da će se sve te priče realizirati.

Tri pojačanja

Tradicionalno bi to značilo osvajanje glavnih trofeja, ali možete tvrditi da bi bilo dobro igrati i kvalifikacije za Ligu prvaka i osvajanje FA kupa ili Europska lige.

Vidjeli smo da je Ole Gunnar Solskjaer hvaljen zbog svoje strategije dovođenja pojačanja, kritiziran zbog nedostatna menadžmenta, a Ed Woodward nikada neće biti popularna figura, ali čini se da klub dobro napreduje.

Nakon pobjede protiv Manchester Cityja, Solskjaer je rekao sljedeće:

Imajući to na umu, evo tri igrača koja bi ovog ljeta mogla doći u United:

Jadon Sancho – Borussia Dortmund

Najočitiji kandidat i netko kome je, čini se, suđeno da se preseli ovo ljeto. Zvuči kao da će on vjerojatno koštati više od 100 milijuna funti, ali također je jedan od najuzbudljivijih mladih igrača u Europi. 14 golova i 15 asistencija u samo 23 utakmice Bundeslige je nevjerojatno, a to bi timu moglo konačno dati dosljednog igrača.

Harry Kane – Tottenham

Prije bi se to moglo činiti nezamislivim, ali Tottenham je na silaznoj putanji i Harry Kaneu prijeti opasnost od toga da ima karijeru kao Alan Shearer – puno lijepih pojedinačnih rekorda, ali relativno prazna ladica sa medaljama.

Samuel Umtiti – Barcelona

Čini se kao da su svi očekivali da će Harry Maguire doći i biti ono što je Virgil van Dijk bio Liverpoolu, ali mora pored sebe imati pravog igrača. Victor Lindelof je u redu, ali nije dovoljno dobar na elitnoj razini, a tu stupa Barcelonin Samuel Umtiti.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!