NaslovnicaVijestiTri promjene koje bi transformirale Conteov Chelsea

Tri promjene koje bi transformirale Conteov Chelsea

Tri promjene koje bi transformirale Conteov Chelsea. Antonio Conte je svoju prvu natjecateljsku utakmicu kao menadžer Chelseaja završio sa sva tri boda, pobjedom od 2-1 nad West Hamom, što je bio dokaz da je momčadi bila potrebna promjena kako bi se klub sa Stamford Bridgea ponovo borio za titulu ove sezone.

Tri promjene

Dolazak N’Golo Kantea i Michy Batshuayija za kombiniranih 33 milijuna funti plus dodaci, ali još uvijek postoje neke jarke rupe u Chelseajevoj momčadi koje se moraju rješavati.

Unatoč njihovoj mutnoj 2015/16 sezoni, drastične promjene nisu potrebne. Ipak, Conte može staviti Chelsea pravo među favorite za naslov ako učini učini još tri promjene prije završetka prijelaznog roka krajem ovog mjeseca.

Dodavanje novih obrambenih mogućnosti mora biti Conteov prioritet.

Talijan je izgradio svoju reputaciju na stvaranju škrte obrane, ali ona koju je naslijedio na Stamford Bridgeu treba malu nadogradnju.

John Terry je možda vodio Chelsea do pobjede na početku sezone, ali u 35 godini i njegovoj formi i kondiciji neće moći doprinijeti kao prošlig godina, klupska legenda jednostavno ne može biti konstantna na tjednoj bazi.

Nakon što je Manchester City uspio da im ukrade John Stonesa kojeg su htjeli od prošle sezone, Chelsea je sada široko povezan sa Napolijevim braničem Kalidou Koulibalyjem.

Centralni obrambeni igrači nisu jedini problem Chelseaja u obrani. Nakon što se odlučio za četiri igrača na stražnjoj strani za veći dio predsezone, a protiv West Hama vidjelo se da Conte treba riješiti problem sa bekovima.

Ivanović je velika sluga u klubu, ali kao i Terry, on je prošle sezone bio u vrlo lošoj formi koja ga je unazadovala i više nije taj kalibar igrača.

Naravno, Cesar Azpilicueta bi bio idealan čovjek za pomicanje sa lijevog beka i popuni tu poziciju. Španjolca je vrlo dobar i uklapa se u Conteove planove. Međutim, to jednostavno nije moguće odmah, zbog jednostavne činjenice da Chelsea nema lijevog beka sposobnog da popuni tu poziciju, nakon što su pustili Babu Rahmana na posudbu.

Taj problem bi riješio Ricardo Rodriguez iz Wolfsburga. Koštao bi ih oko 20-22 milijuna funti.

I posljednja promjena je u napadu. Conte na raspolaganju ima Diego Costu, Michy Batshuayija i Loic Remyja. Costa je veliki talenat kada je fokusiran na terenu. Nažalost, što je dokazao protiv West Hama, to nije uvijek zajamčeno.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Batshuayiju će trebati neko vrijeme da se prilagodi Premier ligi, dok je Remyjeva karijera u Chelseaju mrtva.

Čak i ako se Conte odluči za jednog od spomenutih, četvrti napadač je potreban da zadrži ekipu svježom. Bilo je mnogo govora o Romelu Lukakuu i on bi bio jedan od popularnih izbora. Međutim, ako Conte želi naći čovjeka sposobnog za završnicu trebao bi dovesti Maura Icardija.

Screenshot_14

UPLATI!
Napadača Milana koji je smrtonosan u kaznenom prostoru, a sa 47 golova u 91 nastup u Seriji A do sada, ima rekord koji bi to potkrijepio.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!