NaslovnicaVijestiTri stvari koje Guardiola mora uraditi u Manchester Cityju prije isteka prijelaznog...

Tri stvari koje Guardiola mora uraditi u Manchester Cityju prije isteka prijelaznog roka

Tri stvari koje Guardiola mora uraditi u Manchester Cityju prije isteka prijelaznog roka. Unatoč što je uzeo sva tri boda u subotu, Pep Guardiola se nadao za uvjerljiviji početak svoje prve sezone u Premier ligi kao menadžera Manchester Cityja.

tri stvari

Građani su poveli u ranoj fazi utamice protiv Sunderlanda iz penala kojeg je u gol pretvorio Sergio Aguero, ali je priznao da su primili traljav izjednačujući gol u 71. minuti, zahvaljujući Jermain Defoeu.

Kasni autogol Paddy McNaira je na kraju poštedio Građane srama, ali Guardiola će biti svjestan da se njegova ekipa mora poboljšati.

Nakon što je potrošio 146 milijuna funti na nova pojačanja ovog ljeta – Claudio Bravo je na putu za 17 milijuna funti iz Barcelone – daljnji dodaci možda nisu ni potrebni.

Umjesto toga, to je promjena unutar Gradske momčadi koja mora biti izgrađena za cilj jačanja svojih šansih za titulu Premier lige.

Guardiola je navodno želio prodati Tourea – ali on to mora učiniti što prije.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Igrač Obale Bjelokosti isključen je iz sastava Građana, koji se suočio sa Sunderlandom i Steauom i sve dok je on na Etihadu, njegova prisutnost neće ometati timski duh, ako postoji vidljiv jaz između igrača i menadžera.

Dok je Toure bio odani sluga u Manchesteru, 33-godišnjak je u opadanju, a uskoro će se smatrati kao ‘nepotreban’ igrač.

Njegov stav i loša radna etika mu neće pomoći. Guardiola bi njegovu prodaju trebao staviti kao prioritet, prije nego što se zatvori prijelazni rok.

Screenshot_62

UPLATI!
Sane je jedan od najuzbudljivijih perspektiva europskog nogometa, a nakon potpisivanja za 37 milijuna funti iz Schalkea, Guardiola bi bio budala da ga ne ubacuje u početni sastav redovno.

Brz, iskusni i kreativni, 20-godišnjak ima sve atribute da bi bio uspješan uz Aguera, Davida Silvu i Kevin De Bruynea.

Pitanje ostaje tkoga će Sane zamijeniti, Nolita ili Raheem Sterlinga, ali, s obzirom na bivši nedostatak ritma, a kasnija nedosljednost, njemački reprezentativac bi trebao da može početi na obje strane.

Nakon što je imao operaciju koljena ranije ovog ljeta, Gundogan će željeti da se probije u prvi tim Manchester Cityja.

Njemu treba dati šansu da uradi baš to, uz Fernandinhoa. Dok će Nijemac trebati vremena da se ponovo vrati u kondiciju, on i Brazilac bi mogli formirati veliko partnerstvo u veznom redu.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Gundoganova kreativnost i energija će nadopuniti Fernandinhov još borbeniji pristup, iako su oba vezna igrača savršeno sposobni dodati nešto u napadu i obrani, kada je to potrebno.

Ukoliko Toure ode kako se i očekivalo, Građani će trebati zadnjeg veznog – plajmakera koji će ispuniti tu prazninu, a to je baš pozicija koju Gundogan i predstavlja.

Sljedeće kolo u Premier ligi Manchester City će odmjeriti snage sa Stokeom u subotu u 13:30h.

Screenshot_63

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!