NaslovnicaVijestiTri stvari koje smo naučili u pobjedi Leicestera nad Tottenhamom

Tri stvari koje smo naučili u pobjedi Leicestera nad Tottenhamom

Tri stvari koje smo naučili u pobjedi Leicestera nad Tottenhamom. Leicester je nastavio da održava svoju borbu za titulu u Premier ligi minimalnom pobjedom protiv Tottenhama sinoć.

Tri stvari koje smo naučili u pobjedi Leicestera

Kasni gol Robert Hutha je osvojio sva tri boda za Lisice, koje su poželile dobrodošlicu nazad Jamie Vardyju nakon ozljede u teškoj noći u sjevernom Londonu.

Ovo su tri stvari koje smo naučili u pobjedi Leicestera nad Tottenhamom.

1. Dvije utakmice u tri dana ne pomažu

Tottenham i Leicester su odigrali neriješenim rezultatom (2-2) u FA Kupu u nedelju. Bilo je puno akcije i kasni penal Harry Kane-a je samo dodao još više drame. Ali ta utakmica sigurno nije pomogla Tottenhamu u sinoćnjem susretu na White Hart Laneu.

Na kraju se sve okrenulo protiv Tottenhama u utakmici kojoj je nedostajao određeni kvalitet.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

2. Kyle Walker još uvijek pravi velike greške

Dva puta u sinoćnjem susretu, Kyle Walkerove greške su skoro koštale gola protiv svog tima. U prvom poluvremenu je dodao kratku loptu za Hugo Llorisa iz auta u tom je dopustio da Jamie Vardy iskoristi priliku i uposli Okazakija, koji šuta loptu daleko od gola.

Nakon pauze nije stigao povratnu dugu loptu koju je ponovo iskoristio Vardy, ali srećom po Spurse, ovaj put je Lloris bio u pripravnosti.

[su_bet365_200_bonus_mali]

3. Leicester ne treba da se oslanja na Vardyja

Vardy je zamijenjen u 70 minuti, nakon što je ranije ovog mjeseca imao operaciju prepona. Propustio je utakmicu FA Kupa u nedelju i bio je van terena kada je Huth postigao pobjedonosni pogodak sinoć.

Istina je da je Vardy u životnoj formi i Leicester ne bi bio ovdje gdje jeste da nije bilo njegovih golova.

Međutim, večeras je Ranieri dokazao da im mnogo više ljudi koji mu mogu biti na raspolaganju u borbi za titulu. Okazaki već izgleda kao iskusan igrač Premiershipa, a tek je šest mjeseci u Leicesteru.

Leonardo Ulloa je zamijenio Vardyja i učinio upravo ono što se tražilo od njega, dok je Danny Drinkwater redovno izbjegavao svoje protivničke kolege u veznom redu i predstavljao veliku prijetnju po gol Llorisa.

Kladjenje forum

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!