NaslovnicaVijestiTri vrste formacije Arsenala u kojima mogu zajedno igrati Aubameyang i Lacazette?

Tri vrste formacije Arsenala u kojima mogu zajedno igrati Aubameyang i Lacazette?

Sada kada je Arsenal potpisao Pierre-Emerick Aubameyanga iz Borussia Dortmund za 60 milijuna funti, postavlja se pitanje u kakvoj će formacija Arsene Wenger igrati. Aubameyangu je osigurano mjesto u prvih jedanaest, ali što bi to trebalo da znači za Alexandre Lacazettea, koji se prošlog ljeta pridružio klubu?

Tri vrste formacije Arsenala

Obožavatelji Arsenala nadaju se kako će ih  obojicu vidjeti u početnih XI, ali to je lakše reći, nego učiniti s obzirom da su obojica napadači. Govoreći o transferima Arsenala, legenda kluba Thierry Henry predložio je povratak na klasičnu 4-4-2 formaciju.

“U mom vremenu igrali smo trd nogomet u formaciji 4-4-2 i to je bilo to”, rekao je Henry za Sky Sportu. “Mislim da se Arsene neće vratiti toj formaciji, ali zašto ne? Ponekad kada je [Olivier] Giroud ušao kao zamjena, Lacazette se preselio na desnu strani. Mislim da se to neće desiti na početku meča, ali zašto ne bi obojica zaigrali u vrhu napada?”

>> Nevjerojatna rođendanska zabava: Neymar proslavio svoj 26 rođendan u centru Pariza

Wenger ne može priuštiti klupu bilo Aubameyangu ili Lacazetteu, pa kakve su onda opcije kojima raspolaže Francuz? Ovdje ćemo pogledati tri formacije na koje bi se Arsenal mogao fokusirati.

4-2-2-2 Aubameyang i Lacazette u vrhu napada

Tri vrste formacije Arsenala

Ovo bi bila možda najnezahvalnija opcija, jer bi Arsenal praktički igrao bez krila, ali bi također imaju vrlo jaku sredinu sa četiri igrača kojima je to primarna pozicija.

[su_premierleague]

4-2-3-1 Aubameyang na krilu, Lacazette u napadu

Tri vrste formacije Arsenala

Formacija koja bi mogla proći zbog brzine Gabonca. Aubameyang i Mkhitaryan bi igrali na krilnim pozicjama dok bi Lacazette bio u vrhu napada. No postavlja se pitanje da li se sa ovim slaže Aubameyang.

[su_bonus]

3-1-4-2 Aubameyang i Lacazette u napadu; nema mjesta za Xhaku

Tri vrste formacije Arsenala

Formacija koju će Wengere vjerovatno da koristi. Na poziciji zadnjeg veznog ostaje dilema, jer na klupi bi morali da ostanu ili Wilshere i Xakha, ali mi prednost dajemo Wilsheru.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!