NaslovnicaVijestiTri zvijezde identificirane kao moguća pojačanja Barcelone na ljetnom prijelaznom roku

Tri zvijezde identificirane kao moguća pojačanja Barcelone na ljetnom prijelaznom roku

Barcelona se sprema dovesti tri igrača Bayer Leverkusena? Barcelonina sezona u La Ligi ove godine je nevjerojatna, gdje će vjerojatno osvojiti La  Ligu, no nakon što su ostali bez Neymara bili su u nekim problemima, ali su uspjeli da se izvuku, nakon što su doveli nekoliko novih pojačanja.

Tri zvijezde identificirane

Prije početka sezone mnogo se toga pisalo o Barceloni. Nakon nekoliko godina dominacije, bilo to kod kuće ili kontinentalnom natjecanju, ekipa sa Nou Campa je izgledala kao da malo opada, nakon što je Real Madrid osvojio ligu i Ligu prvaka, no sada se nalaze na vrhu La Lige, ali i dalje žele nova pojačanja.

Slabost Barcelone, nakon gubitka Neymara i očekivanog nastavka rada iz Reala, stavio je Ernesta Valverdea u tešku poziciju kao menadžera Barcelone. No, nakon 26 utakmica, katalonci su bez poraza i već 5 boda su iznad svojih protivnika na tabeli. To nije baš sjajno, no zabilježili su i šest remija ove sezone.

Forma Lionel Messija je dobra kao i uvijek i momčad izgleda jako dobro pred ponovni izazov za naslov lige i eventualno naslov Lige prvaka. Pa kako mogu biti mnogo bolji?

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Nakon što su potpisali Philippe Coutinha za 145 milijuna funti, prema španjolskim novinama Sport, mogla bi postojati i druga meta. U članku se navodi kako su Robert Fernandez i Urbano Ortega posmatrali tri igrača Bayera Leverkusena, a radi se o Jonathan Tahu, Leonu Baileyu i Julianu Brandtu.

21-godišnji branič Tah je jedan od najvećih obrambenih perspektiva u Europi i očito je dostupan za oko 25 milijuna eura, a prethodno je bio povezan sa nekoliko klubova Premier lige.

Bailey je 20-godišni Jamajčanin koji igra na poziciji desnog krila i koji ima izvrsnu brzinu, dok je 21-godišnji Brandt još jedan igrač koji je bio povezan sa mnogo klubova, uključujući Bayern Munich.

[su_bet365_app]

Prvo, od Barce se očekuje da pošalju ponudu za Taha u ovom ljetnom prijelaznom roku, no to su još uvijek špekulacije.

Ostaje da se vidi hoće li što poduzeti po pitanju bilo kojeg od ova tri igrača Bayera.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!