NaslovnicaVijestiTRI ZVIJEZDE NA LISTI ZA ZAMJENU SUAREZA: Zvijezda Manchester Uniteda prioritet!

TRI ZVIJEZDE NA LISTI ZA ZAMJENU SUAREZA: Zvijezda Manchester Uniteda prioritet!

Tri zvijezde na listi za zamjenu Suareza. Zvijezda Manchester Uniteda prioritet! Barcelona ima velike planove za svoju napdačku liniju ovog ljeta u kojoj se trenutno nalazi Luis Suarez.

Tri zvijezde

32-godišnji Urugvajac pokazuje znakove usporavanja nakon što je postigao nula golova u šest utakmica Lige prvaka i propustio nebrojene šanse.

18 golova u 27 nastupa u La Ligi je pristojan rekord, naravno, ali u cjelini Suarez nije toliko opasan kao prije.

Barcelona je u potrazi za dugotrajnom zamjenom, a mnoga imena povezana su sa preseljenjem na Nou Camp.

U prosincu je objavljeno da je Barcelona sastavila uži izbor od sedam igrača u kojem su bili Timo Werner (RB Leipzig), Andre Silva (Milan) i Nicolas Pepe (Lille).

Sada je kraj ožujka, a ljetno razdoblje transfera brzo se približava, Mundo Deportivo tvrdi da je Barcelona smanjila listu na tri igrača.

Marcus Rashford iz Manchester Uniteda je najnoviji igrač koji će biti ubačen u šešir, a Barcelona je spremna potrošiti 100 milijuna funti kako bi osigurala njegov potpis.

U tijeku su pregovori između Uniteda i Rashforda o novog ugovoru – njegov trenutni ugovor istječe 2020. godine , a Barcelona će nadgledati situaciju.

Druga dva imena su 21-godišnji napadač Eintrachta Luka Jović, koji je trenutno na posudbi iz Benfice i ozbiljno impresionira u Njemačkoj, dok je drugo ime Antoine Griezmann, koji navodno ažli zbog odbijanja Barcelone prošlog ljeta i sada želi završiti preseljenje iz Atletico Madrida, međutim to će biti vrlo teško.

Barcelona bi radije potpisala nekog poput Rashforda ili Jovića, umjesto Francuza iz Atletica, jer mu je 28 godina.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!