NaslovnicaVijestiTRIO KOJI ĆE UNITEDA VRATITI NA STARU SLAVU: Ako ih Ole Gunnar...

TRIO KOJI ĆE UNITEDA VRATITI NA STARU SLAVU: Ako ih Ole Gunnar Solskjaer potpisao, Crveni đavoli bi bili nezaustavljivi!

Robbie Savage je inzistirao da Manchester UNited mora potrošiti velike novce, ali na pametan način, na dovođenje trojice igrača koji bi ovu ekipu mogli pretvoriti u ozbiljne natjecatelje za naslov prvaka Premier lige.

Ole Gunnar Solskjaer potpisao

Crveni đavoli su zamucali nakon velike pobjede protiv Chelseaja u prvoj utakmici u Premier ligi ove sezone, pokupivši samo dva boda iz utakmica protiv Wolvesa, Crystal Palacea i Southamptona.

Zauzvrat, sa ozljedama koje ih sada muče i pred susret sa Leicester Cityjem u subotu, momčad Ole Gunnar Solskjaera će imati pravi test, jer neki vjeruju da menadžer Uniteda nema dovoljno kvalitete na raspolaganju.

Dok su Crveni đavoli prošlog ljeta potpisali Aarona Wan-Bissaku, Daniela Jamesa, Harry Maguirea, tim su napustili Romelu Lukaku, Alexis Sanchez i Ander Herrera.

Imajući to na umu, pod sumnjom je kvaliteta tima i dubina dostupna u napadu i sredini terena, pa Savage vjeruje da se moraju pozabaviti tim problemima u naredna dva prijelazna roka kako bi izbjegli da zaostanu za svojim suparnicima.

“Sljedeća tri pojačanja će se odrediti da li je vladavina Ole Gunnar Solskjaera u Manchester Unitedu bila uspješna”, napisao je u svojoj kolumni na Mirroru.

“U siječnju ili sljedeća dva prijelazna roka, ako bude potrebno, Solskjaer mora dovesti igrače kalibra Tottenhamovog Christian Eriksena i Bruna Fernandesa.”

“Eriksen i Fernandes mogu izabrati dobro dodavanje i otvoriti obranu. To su kvalitete koje Unitedu trebaju.”

“Ako potpišu jedno ili dva kreativna veznjaka i napadača vrhunske klase, vjerujem da će Solskjaer biti spreman da izazove ostale ekipe u utrci za naslov sljedeće sezone.”

Takav transfer neće biti jeftin za Manchester United, stim da je The Sun izvijestio da će vjerojatno trebati oko 63 milijuna funti za Fernandesa iz Sportinga.

Sugerira se da će Manchester United također pokrenuti transfer za Sanchoa u iznosu od 100 milijuna funti.

Eriksenov trenutni ugovor ističe na kraju sezone, pa pod uvjetom da ne potpiše novi ugovor prije siječnja, United bi mogao otvoriti razgovore sa danskim internacionalcom i dovesti ga u besplatnom transferu idućeg ljeta.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!