NaslovnicaVijestiTRIPPIER OTKRIO: Evo kako je Kane motivirao njega i suigrače na poluvremenu...

TRIPPIER OTKRIO: Evo kako je Kane motivirao njega i suigrače na poluvremenu sinoćnje utakmice!

Defanzivac Tottenham Hotspura Kieran Trippier otkrio je kako je Harry Kane potpuno poludio na poluvremenu sinoćnje uzvratne utakmice polufinala Lige prvaka protiv Ajaxa, te da je vikao na njega i ostale suigrače.

Kane vikao na suigrače

Spursi su na poluvremenu gubili rezultatom 2-0, odnosno ukupno 3-0 računajući i prvu utakmicu, ali su u nastavku uspjeli preokrenuti i proći dalje.

Tokom pauze u igru je ušao Fernando Llorente, koji je imalo veliki utjecaj na sve što se dogodilo u nastavku. Ipak, jednu od najboljih utakmica u svojoj karijeri odigrao je Lucas Moura, koji je postigao čak tri gola, od čega posljednji u sudijskoj nadoknadi.

Kane, koji je susret posmatrao sa tribina, nije bio nimalo zadovoljan nastupom svojih suigrača u prvih 45 minuta, te je odlučio sići do svlačionice i pokazati što misli o svemu. Naime, Trippier je u intervjuu za Sky Sports rekao: “Harry Kane je jako bitan i za klub i za reprezentaciju. Ne znam koliko će još odsustvovati zbog povrede, ali nadamo se da će se vratiti što prije jer nam je potreban. Čak i na poluvremenu je došao u svlačionicu i pobijesnio, te počeo vikati kako možemo odigrati puno bolje, što smo svi znali.”

Zatim je nastavio: “Međutim, ovo je ono što nam treba, vođa poput njega. Nije bio zadovoljan i dao nam je to do znanja. Dao nam je dodatnu motivaciju i želju i njegovo prisustvo u svlačionici je velika stvar za nas.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!