NaslovnicaVijestiTuchel se osjeća uvrijeđeno i započeo je sukob s legendom Bayerna: Povrijedio...

Tuchel se osjeća uvrijeđeno i započeo je sukob s legendom Bayerna: Povrijedio je moj ugled

Mandat Thomasa Tuchela kao trenera Bayerna privodi se kraju, jer će ovaj stručnjak napustiti klub na kraju tekuće sezone. Sada je započeo sukob s počasnim predsjednikom kluba, legendarnim Ulijem Hoenessom, zbog nedavne izjave koju mu Tuchel jako zamjera.

“Dobro se slažem s njim, iako on ima drugačiji način razmišljanja o nekim stvarima. Tuchel ne vjeruje da može poboljšati Daviesa, Pavlovića ili Musialu. Ako ne ide, misli da je bolje kupovati igrače nego unaprijediti postojeći kadar. Mislim da morate naporno raditi s njima i dati im povjerenje da postanu bolji”, rekao je Hoeness, osporivši tako Tuchelovu sposobnost da razvije nekog nogometaša.

Odgovor Tuchela nije dugo čekan. On je izjavio da je Hoeness svojom izjavom povrijedio njegovu trenersku čast.

“Ono što Hoeness govori nema smisla. Njegove izjave su jako daleko od stvarnosti, ne znam ni kako da mu odgovorim. Povrijedio je moju trenersku čast. Ako smo nešto pokazali u zadnjih 15 godina, to je da domaći igrači uvijek imaju mjesto ako igraju dobro,” rekao je Tuchel.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!