NaslovnicaVijestiTuchel: Tottenham igra poput njemačkih timova

Tuchel: Tottenham igra poput njemačkih timova

Trener Borussije Dortmund Thomas Tuchel smatra da će utakmica šesnaestine finala Europa lige protiv Tottenhama, koja je na rasporedu u četvrtak, biti jako teška.

Real Madrid dovodi Tottenhamovo čudo od djeteta!

Tottenham igra veoma dobro ove sezone, drugi su u engleskoj Premier ligi, a također se još uvijek bore u Europi, a Tuchel je impresioniran njihovom igrom.

“Mi smo impresionirani njihovim učinkom za sada ove sezone”, rekao je na press konferenciji pred sutrašnju utakmicu.

“Mauricio Pochetttino je od njih stvorio ujedinjen tim. Puni su energije, agresivni su, vrše veliki presing i osvajaju mnogo lopti na protivničkim polovinama.”

“Imaju najbolju gol razliku u Premier ligi, postižu više nego bilo koji drugi tim, a također i primaju manje od ostalih. Vrlo su intenzivni i kompaktni. Oni imaju neke individualno sjajne igrače. Zaslužuju biti gdje jesu u Premier ligi.”

“Podsjećaju me na njemačke timove. Puno istih karakteristika možete pronaći i kod njemačkih timova. Žele osvojiti loptu visoko na terenu, vrlo su kompaktni, presing im je visok i brane se kao cjelina, a i napadači se često uključuju u obranu. To je jedinstveno u Engleskoj.”

“Bit će zanimljivo vidjeti čiji će stil prevladati. Moramo igrati bez preuzimanja rizika i moramo biti vrlo precizni. Želimo uspostaviti dominaciju. To će biti dvije vrlo teške utakmica, u to nemam sumnje.”

Prva utakmica šestanestine finala se igra na Signal Iduna Parku, a uzvrat je na White Hart Laneu 17. marta / ožujka.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!