NaslovnicaVijestiTurbulentno razdoblje za Gironu? Manchester City želi vrhunskog beka

Turbulentno razdoblje za Gironu? Manchester City želi vrhunskog beka

Iznimna sezona Girone i njezino vodeće mjesto u španjolskom prvenstvu privuklo je interes nekoliko uglednih i bogatih klubova. Hit-momčad La Lige igra izvanredno dobro i nakon 16 odigranih utakmica te samo jednog poraza, vodi u utrci za naslov.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Jedan od igrača koji je privukao pažnju jest Miguel Gutierrez. Engleski klubovi već su ranije iskazali interes za njega, a nakon prošlog kola, zbog njegovih izvanrednih igara i gola postignutog protiv Barcelone, interes za njega je dodatno porastao. Čini se da je 22-godišnji lijevi bek, koji također može igrati i na lijevoj strani u veznom redu, privukao pažnju Manchester Cityja.

Pep Guardiola je u ovoj sezoni nekoliko puta Joška Gvardiolu, za kojeg su platili 90 milijuna eura, postavio na tu poziciju. Prema španjolskim medijima, City je navodno spreman uložiti dodatnih 35-40 milijuna eura kako bi osigurao dolazak Gutierreza.

Međutim, moguće je da će Real Madrid poremetiti posao Cityju. Gutierrez je odigrao deset utakmica probivši se kroz njegov omladinski pogon do prve momčadi 2021. godine. Real Madrid ga je prodao Gironi za samo četiri milijuna eura prošle godine, ali je u ugovoru uključena klauzula o pravu prvokupa – osam milijuna eura ako ga dovedu ovo ljeto, devet milijuna eura 2025. godine i 10 milijuna ako se vrati godinu nakon toga.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!