NaslovnicaVijestiTurski izbornik smijenjen zbog kontroverzne izjave, Löw se spominje kao mogući nasljednik

Turski izbornik smijenjen zbog kontroverzne izjave, Löw se spominje kao mogući nasljednik

Nogometni savez Turske donio je odluku o prekidu suradnje s izbornikom Stefanom Kuntzom nakon što je njemački trener kritizirao svoje igrače nakon poraza u prijateljskoj utakmici protiv Japana.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon poraza od Japana 4-2 u utorak, Kuntz je reagirao na zahtjeve navijača za njegovom ostavkom, istaknuvši da njegovi igrači trebaju uložiti više truda i da on ne bi trebao preuzeti svu odgovornost. Nadalje je dodao kako bi njegovi igrači trebali odgovarati na kritike tijekom igre na terenu, a ne u intervjuima nakon utakmice.

Novinska agencija Demiroren piše da su Kuntzovi komentari narušili odnose s tamošnjim Savezom koji ga je obavijestio da se razilaze.

Kuntz je imenovan izbornikom Turske u rujnu 2021. nakon što je predvodio njemačku momčad do 21 godine do naslova europskog prvaka 2017. i 2021. godine.

Njegov pomoćnik Kenan Kocak mogao bi voditi tursku reprezentaciju u kvalifikacijskoj utakmici za Europsko prvenstvo protiv Hrvatske u listopadu. Također se nagađa da bi Savez mogao vratiti bivšeg izbornika Abdullaha Avcija ili čak potpisati ugovor s bivšim izbornikom Njemačke Joachimom Löwom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!