NaslovnicaVijestiTurski trećeligaš otpustio igrača nakon što je objavio sliku u majci na...

Turski trećeligaš otpustio igrača nakon što je objavio sliku u majci na kojoj je pisalo Galatasaray

Turksi tim Eskisehirspor je otpustio Egehana Hasa nakon što je objavio sliku u majci na kojoj je pisalo Galatasaray.

15-godišnji Has je igrao kao vratar za Eskisehirspor U17, ali je sada njegov ugovor raskinut.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Na društvenim mrežama je objavio fotografije kako vježba u teretani i izazvao je ozbiljnu pomutnju, jer je nosio majicu Nike Galatasaray.

Na društvenim mrežama bilo je puno negativnih, ljutih reakcija navijača Eskişehirspora i klub je brzo reagirao.

U priopćenju trećeligaša: “Egehan Has, jedan od mladih, otpušten je iz našeg kluba jer je na svojim računima na društvenim mrežama u privatnoj teretani objavio fotografiju sa majicom druge momčadi.”

Ali u zanimljivom preokretu događaja, navijači Galatasaraya su branii mladog vratara, a turski FotoMac sada kaže da turski divovi planiraju stupiti u kontakt sa njim.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!