NaslovnicaVijestiTuttosport: Dybala na ljeto napušta Juventus, ovo je njegova zamjena i klub...

Tuttosport: Dybala na ljeto napušta Juventus, ovo je njegova zamjena i klub gdje će nastaviti karijeru!

Najveći torinski sportski magazin Tuttosport izvještava da je vodeći čovjek Juventusa odlučio prodati Paula Dybala na ljeto. Statistika reprezentativca Argentine ove sezone je ipsod prosjeka te se prodaja smatra logičnim slijedom događaja.

dybala biti van terena

Posljedice Juventusovog ranog ispadanja iz Lige prvaka osjetit će se i na ljeto. Mnoge negativne kritike talijanskih medija pretvorene su u novu blijedu predstavu Paule Dybala, koji je ostao u svlačionici nakon poluvremena utakmice sa Ajaxom. Tuttosport, torinski sportski dnevnik, kaže da će Dybala napustiti Staru damu tijekom ljeta!

Transfer glasine: Arsenal kupuje u Hoffenheimu, City i Juve žele igrača Lyona, Roma prodaje mladog veznjaka

“La Joya” je postigao samo deset golova u ovoj sezoni i često je ostajao na klupi u velikim utakmicama, a trener Massimiliano Allegri dao je Moiseu Keanuu i Federicu Bernardeschiju prednost. Nakon dolaska Cristiana Ronalda, klub je želio da Dybalo pretvori u centralnog napadača, ali to nije učinjeno unatoč planovima.

Zato se Juventus nada da će ovo ljeto zaraditi oko 100 milijuna eura prodajom Dybale. Podsjetimo da su za njegove usluge u Palermu 2015. godine platili 32 milijuna. Nedavno su talijanski mediji spekulirali o mogućnosti trampe s Interom, koji bi, u zamjenu za Dybalu u Torino, poslao Maura Icardija.

Ukoliko se ne desi ova trampa, Dybala će najvjerovatnije karijeru nastaviti u Bayernu te tako nastaviti odličnu saradnju ova dva kluba u zadnje vrijeme.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!