NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Arsenal kupuje u Hoffenheimu, City i Juve žele igrača Lyona,...

Transfer glasine: Arsenal kupuje u Hoffenheimu, City i Juve žele igrača Lyona, Roma prodaje mladog veznjaka

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se šlanovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Hoffenheimov napadač Kerem Demirbay je predmet interes Arsenala, javlja Bild. Topnici su identificirali 25-godišnjaka kao idealnu zamjenu za Aarona Ramseyja, koji će ovog ljeta dovršiti svoj transfer u Juventus. Demirbay se trenutno procjenjuje na oko 22 milijuna funti, a šef Arsenala Unai Emery je navodno spreman platiti za njegov potpis kada ponovo započne transfer rok.

Prava drama nogometaša Spursa: “Doživio sam emocionalni šok”

Manchester City je na rubu gubitka bitke za potpisivanje zvijezde Lyona Tanguy Ndombelea koji bi mogao potpisati za Juventus, javlja The Sun. Veznjak, koji se smatra dugoročnom zamjenom za Fernandinho, trebao bi se pridružiti šampionima Serie A za 60 milijuna funti, unatoč interesu Citya, Manchester Uniteda i Tottenhama.

Financijska situacija Rome može ih natjerati da prodaju više igrača ovog ljeta, uključujući Lorenza Pellegrinija, piše Calciomercato.com. Ako se klub ne plasira u Ligu prvaka, mogli bi prodati neke od svojih najboljih igrača kako bi popravili financijsku situaciju. Inter bi to želio iskoristiti, te bi nastoji aktivirati Pellegrinijevu klauzulu o otkupu, koja iznosi 30 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!