NaslovnicaVijestiTUŽAN ZAVRŠETAK: Michael Essien doživio veliki pad u karijeri!

TUŽAN ZAVRŠETAK: Michael Essien doživio veliki pad u karijeri!

Chelseajevi navijači će se moći prisjetiti nekih lijepih uspomena na Michael Essiena. Veznjak Gane, koji je potpisan za londonski klub 2005. godine, pokazao se ključnim igračem kluba u prvih nekoliko sezona.

TUŽAN ZAVRŠETAK

Nažalost, njegove posljednje godine u Londonu opustošene su ozljedama i na kraju se oprostio od kluba 2014. godine, kada se pridružio AC Milanu.

Ali, od tada je išao samo silaznom putanjom.

Essien je napravio samo 22 nastupa za talijanske divove tijekom dvije sezone prije nego što je isporučen u Panathinaikos.

Oslobođen je nakon jedne sezone i nakon nekog vremenskog razdoblja u borbi za pronalaženje kluba, na kraju je potpisao za indonezijsku ekipu, Persib Bandung.

No, ponovo je pušten u ožujku nakon samo jedne godine u indonezijskom klubu.

[su_bet365_koeficijenti]

Njegova karijera je zadobila još jedan udarac i to je prilično tužno.

Bivši reprezentativac Gane je bio spreman da vrati svoju karijeru na pravi put sa rumunjskom ekipom CFR Cluj. Izvješća otkrivaju da je trebao potpisati ugovor vrijedan milijun funti godišnje.

Stvari su počele da se slažu za Essiena, ali je Dan Petrescu zamijenjen na mjestu menadžera od strane Edwarda Iordanescua.

I nakon što je proveo samo sedam dana na klupi, Iordanescu je odlučio staviti ‘veto’ na sporazum koji je bio na snazi sa Essienom zbog bojazni da je bio ‘prestar’.

“Bilo je nekih rasprava o potpisivanju Michaela Essiena prije dolaska u klub, ali nikada se nije realizovalo”, rekao je. “Ne znam koliko su bili uključeni, ali nisam trebao tog igrača.”

Zaustavio sam Essienov transfer u CFR Cluj. Već imam puno iskusnih igrača na koje naši mladi mogu da se ugledaju.”

“Trenutačno mi ne trebaju igrači u dobi od 36 ili 37 godina. Već imamo vrijednu momčad.”

Jadni Essien. Zaista neće biti u mogućnosti da vrati svoju karijeru na pravi put.

[su_live_koeficijenti_v2]

Nadajmo se da može pronaći novi klub, kako bi mogao nastaviti svoju karijeru u nogometu.

Iordanescu možda neće imati visoko mišljenje o Essienu, ali jedan čovjek koji ima je Jose Mourinho.

Mourinho je vodio Essiena u Chelseaju i Real Madridu, a imao je i lijepe riječi o svom bivšem igraču.

“Bio je spreman umrijeti za kolegu igrača, za klub, za menadžera, zato je bio spreman da igra kao što je to radio za mene u Real Madridu sa koljenom koje više nije koljeno,” rekao je Mourinho.

“Bilo je to uništeno koljeno, ali sa tom osobnošću, željom i mentalitetom kojeg je imao on je patio, ali uvijek sa osmijeh. Michael se zaista mnogo smije.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!