NaslovnicaVijestiTUŽAN ZBOG ODLASKA MOURINHA: Zvijezda Manchester Uniteda želi što prije napustiti klub!

TUŽAN ZBOG ODLASKA MOURINHA: Zvijezda Manchester Uniteda želi što prije napustiti klub!

Prošlo je skoro mjesec dana otkako je Jose Mourinho dobio otkaz na klupi Manchester Uniteda, gdje ga je zamijenio legendarni bivši napadač kluba Ole Gunnar Solskjaer, koji će biti trener do kraja ove sezone.

Fellaini tužan zbog odlaska Mourinha

Ipak, Norvežanin bi mogao ostati i duže ukoliko ‘Crveni vragovi’ nastave nizati pobjede. Naime, od njegovog povratka na Old Trafford, slavili su u svih pet odigranih utakmica, te pritom postigli čak 16 golova. Kao što je i za očekivati, atmosfera na Old Traffordu se znatno popravila.

Ipak, postoji i jedan igrač koji je nezadovoljan odlaskom Mourinha, a riječ je o veznjaku Marouaneu Fellainiju, koji bi do kraja mjeseca mogao napustiti klub. 31-godišnjak je bio jedan od miljenika portugalskog stručnjaka, kojem je i sam javno pružio podršku nedugo prije nego što je ovaj dobio otkaz.

Otkako je u klub stigao Ole Gunnar Solskjaer, reprezentativac Belgije je nastupio samo dva puta, i oba puta je u igru ulazio sa klupe, te nije nimalo zadovoljan svojom minutažom. Kako piše belgijski Het Nieuwsblad, za njega interes pokazuju talijanski velikan AC Milan, kao i Porto, te Giangzhou Evergrande.

Iako klub još uvijek nije bio aktivan u ovom zimskom prelaznom roku, Solskjaer je izjavio kako imaju osmišljen plan: “Ne planirate samo za naredni dan ili mjesec, uvjeren sam da čelnici kluba već imaju planove. Ovaj prelazni rok je vjerovatno bio isplaniran još prošlog ljeta. Struktura kluba je fenomenalna, tako da sam siguran da imaju određene transfer mete. Tu sam da dam svoje mišljenje o tome i siguran sam da ćemo sjesti i porazgovarati.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!