NaslovnicaVijestiTUŽNA ISPOVIJEST IBRE: Zlatan Ibrahimović otkrio što je poručio Manchester Unitedu nakon...

TUŽNA ISPOVIJEST IBRE: Zlatan Ibrahimović otkrio što je poručio Manchester Unitedu nakon strašne povrede koljena!

Zlatan Ibrahimović se na sjajan način predstavio novoj publici od odlaska u američki LA Galaxy u martu ove godine nakon što je u 14 odigranih utakmica do sada postigao čak 11 golova i podijelio jednu asistenciju.

Ibrahimović otkrio što je poručio Manchester Unitedu

To je i više nego neočekivano, s obzirom da ima 35 godina, te da je prošle godine pretrpio strašnu povredu ligamenata koljena na utakmici protiv Anderlechta u Europskoj ligi.

[su_bet365_100bonus]

Ne samo da su mnogi tada smatrali kako je ta povreda značila njegov kraj na Old Traffordu, već su mislili i kako bi mogao završiti svoju fenomenalnu karijeru. Ipak, on je svima pokazao suprotno, te se vratio na teren krajem prošle godine. U dresu ‘Crvenih vragova’ je postigao 29 golova u ukupno 53 nastupa, a u jučerašnjem intervjuu za BBC priznao je kako je sam bio svjestan da više nije na istom nivou nakon povrede koljena, te da je zbog toga odlučio otići.

Naime, rekao je: “Nisam se nalazio u situaciji u kojoj sam razmišljao da li ću produžiti ugovor ili zaraditi novac. Bilo je baš suprotno, rekao sam im da ne želim platu, da mi ne nude to. Mozak mi je bio spreman, ali ne i koljeno.”

[su_no1forfootball]

U to vrijeme liječnici u Manchester Unitedu su bili oduševljeni njegovim sjajnim oporavkom, ali on priznaje kako je morao biti iskren prema treneru i velikom prijatelju Joseu Mourinhu: “Rekao sam im da nisam tu. Imali su Zlatana prije, a nakon povrede nisam bio spreman biti taj Zlatan. Dobio sam priliku na mnogo utakmica, ali sam rekao treneru ‘Slušaj, nisam spreman, ne želim te razočarati. Poštujem tebe i suigrače, izaberi nekog tko bolje može obaviti posao.’ Učinio sam to, iako sam Zlatan.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!