NaslovnicaVijestiTUŽNA I NESRETNA PRIČA: Evo zašto Van Dijk na poleđini dresa nosi...

TUŽNA I NESRETNA PRIČA: Evo zašto Van Dijk na poleđini dresa nosi samo ‘Virgil’

Tužna i nesretna priča dolazi nam od Liverpoolovog novog pojačanja koje je došlo iz Southamptona za 75 milijuna funti. Virgil van Dijk je napravio popriličan dojam nakon što je došao u Liverpool i započeo zimski prijelazni rok.

TUŽNA I NESRETNA

Nakon što je dovršio svoj transfer od 75 milijuna funti iz Southamptona, Nizozemac je rekao: “Sretan sam što sam ovdje i ne mogu čekati da počnem. Mislim da je najvažnija veličina kluba, kultura, igrači, menadžer i očito navijači, koji čine klub posebnim.”

“S poviješću u klubu i svime oko njega – čak i trening terenu i osoblju – sve je savršeno, savršeno za mene i moju obitelj.”

Na vrhu svih savršeno rečenih stvari, 26-godišnjak je postigao pobjednički gol protiv gradskih rivala Evertona u svom debiju u FA kupu.

[su_bonus]

Nije loš početak života u novom klubu, zar ne?

Van Dijk je pojačanje za kojim Liverpoolovi navijači žude već nekoliko godina, legitimni branič koji ima zapovjedničku prisutnost.

Jednu stvar koju su mnogi navijači primijetili od dolaska Van Dijka je, međutim, činjenica da igra sa svojim imenom na poleđini dresa.

Nekoliko navijača iz Liverpoola je ranije isprintalo njegovo prezime na poleđinu dresa i malo su se zeznuli, jer je Van Dijk ispisao ‘Virgil’, ali njegov ujak kaže da postoji dobar razlog za to.

“Virgil je uradio odličan posao da dođe do takvog uspjeha, s obzirom na uspone i padove koji su bili u njegovoj porodici”, rekao je Steven Fo Sieeuw za The Sun.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Njegov otac se rastao od njegove majke i troje djece, uključujući Virgila, koji će mu teško oprostiti.”

“Istina je da njegov otac nije toliko važan, ali njegova majka je pravi junak ove priče.”

“Nećeš izostaviti očevo prezime sa dresa bez razloga, a Virgil je jasno pokazao kako se osjeća.”

To je tužna i nesretna priča, ali nadamo se da je Van Dijk odužio svojoj majci za njen trud , jer je završio ugovor vrijedan 75 milijuna funti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!