NaslovnicaVijestiTužna životna priča Davide Astorija: Prije dva mjeseca slavio rođendan a prije...

Tužna životna priča Davide Astorija: Prije dva mjeseca slavio rođendan a prije dvije sedmice postao otac!

Iz Italije nam je jutros stigla grozna i žalostna vijest. Svi ljubitelji nogometa su pogođeni činjenicom da je ovaj svijet napustio dojučerašnji nogometaš Fiorentine, Davide Astori. On je navodno preminuo u hotelu u kojem su bili smješteni nogometaši Fiorentine pred današnji susret protiv Udinesea koji je odgođen.

Astori je rođen 7. siječnja 1987. u gradu San Giovanni Bianco, smještenom u Lombardiji. Sa 14 godina, pridružio se Milanu, za koji nikada nije debitovao u Seriji A. Igranje u prvoj ligi po prvi put je okusio u dresu Cagliaria, čiji je dres nosio od 2008. do 2014. godine te je prikupio 174 nastupa i postao jedan od najboljih talijanskih braniča u prvoj lig a za talijansku reprezentaciju koja se ove godine neće pojaviti na SP 2018 u Rusiji, prikupio je 14 nastupa.

Jedini pogodak za talijansku reprezentaciju postigao je 2013. godine na dvoboju za treće mjesto na Kupu konfederacija, gdje Italija nakon jedanaesteraca porazila Urugvaj (3: 2). U sezoni 2014/15 je kao nogometaš Cagliarja posuđen u Romu, nakon koje je trajno prodan Fiorentini. U Firenci je tako dobro igrao da su mu nedavno produžili ugovor do 2022. godine. U Serie A je odigrao 262 utakmice i postigao šest golova.

[su_bet365_100_bonus]

Tragedija koja je šokirala nogometnu javnost u Italiji desila se u Hotelu La di Moret u Udinama, gdje se Fiorentina pripremala za današnji  susret s Udineseom. Srce kapetana Fiorentina Davide Astoria prestala je kucati na spavanju.

>> Liverpool na ljeto dovodi zvijezdu Real Madrida?

Klub je odmah podnio zvanično saopštenje u kojem stoji: “Fiorentina je duboko potresena i prisiljena objaviti da je njihov kapetan Davide Astori umro rano jutros.

[su_bonus]

“Za ovu strašnu i delikatnu situaciju, a prije svega zbog poštovanja prema njegovoj obitelji, pozivamo na solidarnost medija”.

Početkom godine slavio je svoj 31. rođendan, a prije dva tjedna postao je otac. Svi susreti današnjeg kola su odgođeni zbog ovog tragičnog događaja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!