NaslovnicaVijestiTUŽNO I NEOČEKIVANO: Evo što se dogodilo sa bivšim igračem Tottenhama!

TUŽNO I NEOČEKIVANO: Evo što se dogodilo sa bivšim igračem Tottenhama!

Postoji nekoliko stvari koje su tužnije od neispunjenog potencijala u nogometu i gubitka talenta. Mladi nogometaš može posjedovati svu sposobnost na svijetu, ali će malo postići u sportu, osim ako njegov stav nije pravi.

TUŽNO I NEOČEKIVANO

Treneri će oprostiti tehničke greške, ali neće prihvatiti nedostatak napora ili neuspjeh da djeluju profesionalno na i izvan terena.

Neki igrači gube ljubav prema igri nakon što otkriju što je ustvari elitni nogomet – bivši engleski internacionalac David Bentley je možda jedan od najpoznatijih primjera – dok se drugi bore sa kritikama i preispitivanjem.

Jamie O’Hara, koji je prije desetak godina igrao sa Bentleyem u Tottenhamu, nažalost spada u kategoriju ‘izgubljenog talenta’.

Veznjak, koji je bio formiran za velike stvari u ovoj igri tijekom ranih stadija svoje profesionalne karijere, posjedovao je vrlo dobru lijevu nogu i mogao je otvoriti bilo koju obranu sa svojim pasom. Također je imao i oko za gol.

Kao dječak, njegov stil igre nije bio drugačiji od Arsenalovog i Engleskog veznjaka Jack Wilsherea.

Međutim, nije se utvrdio kao redovan u prvoj postavi na White Hart Laneu i naposljetku je napustio ekipu iz sjevernog Londona 2011. godine nakon čega je otišao u Chesterfield, Millwall, Portsmouth i Wolves.

[su_bonus]

O’Hara je proveo tri godine u Molineauxu prije potpisivanja za Blackpool, Fulham i Gillingham u 2016. godini.

Bivši internacionalac Engleske U21, nije čak navršio ni 30 godina,a sada igra u trećem stupnju engleskog nogometa.

Nažalost, O’Hara je napravio samo nekoliko nastupa za Gills prije nego što je obostrano prekinuo ugovor zbog ozljeda.

Mjesecima nakon što je napustio Priestfield, O’Hara se pojavio na Big Brotheru sa Jedwardom.

Sada ima 31. godinu, O’Hara trenutno igra u Billericay Townu u Nacionalnoj Južnoj ligi. ALi ono što je učinio kako bi svoju karijeru vratio na pravi put je vrlo neočekivano.

Prema Mirroru, veznjak je imao liposukciju kako bi se oslobodio višak kilograma na trbuhu, to jest višak masnoća, koje su uzrokovane lošom ishranom.

“Borio sam se sa samopouzdanjem i gubljenjem vjere u svoje tijelo”, rekao je O’Hara. “Tako da danas dobivam ‘vaser liposukciju’, nešto što sam želio neko vrijeme.”

“Nakon što sam vidio slike sa odmora, shvatio sam da sam izvan forme. Koristim liječenje kako bi pokrenuo zdrav režim ishrane.”

“Od Big Brothera moja prehrana je bila vrlo siromašna. Dobio sam veliku težinu oko trbuha.”

[su_live_koeficijenti_v2]

“Vaser liposukcija je lagana liposukcija za uklanjanje nepotrebnih masnoća. Ne govorim da je to odgovor…samo sam ga htio probati i vidjeti rezultate.”

Sretno, Jamie.

Ako ponovo vrati svoju formu i samopouzdanje onda sigurno postoji mjesto za njegov talenat u Nogometnoj ligi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!