NaslovnicaVijestiTVRDI DA IM JE PRIJEKO POTREBAN: Sadio Mane savjetovao Liverpoolu da aktivira...

TVRDI DA IM JE PRIJEKO POTREBAN: Sadio Mane savjetovao Liverpoolu da aktivira otkupnu klauzulu Nigerijca od 100 milijuna eura!

Zvijezda Liverpoola Sadio Mane želi da klub potpiše 20-godišnjeg krilnog igrača Villarreala Samuela Chukwuezea.

Sadio Mane savjetovao

Nigerijski internacionalac je bio impresivan za Žutu podmornicu otkako je debitirao za prvu momčad prošle sezone. Do sada je Chukwueze postigao deset golova, dok je pružio pet asistencija u 47 nastupa u svim natjecanjima.

Ove je sezone 20-godišnjak odigrao devet od deset mećeva Villarreala, postigavši dva gola, dok je pružio isto toliko asistencija.

Prema riječima Don Balona, Mane želi da Liverpool potpiše Chukwuezea, jer smatra da Redsima treba više napdačkih opcija.

AS je tvrdio da je nigerijski interacionalac potpisao novi ugovor sa Villarrealom, koji ima klauzulu o oslobađanju od 100 milijuna eura u sljedeće dvije godine i mogao bi pasti na 80 milijuna eura od treće godine.

Nije kao da Liverpool nema prikladnih krilnih igrača. Imaju Xherdan Shaqirija i Divock Origija koji su često bili važni za Redse. Međutim, treba im krilni igrač ili dva koji mogu imati sličan utjecaj poput Mohameda Salaha ili Manea.

Pogledajte primjerice utakmicu protiv Manchester Uniteda. Salah je nedostajao pa je Liverpool ubacio Origija na lijevu stranu i Manea na desnu. Međutim, napad nije izgledao smrtonostno kao što smo očekivali. Netko poput Chukwuezea kojem dobro ide u La Ligi bi mogao biti prikladan dodatak za Liverpoolovu momčad. Njegova prevladavajuća pozicija je desno krilo, ali nekoliko puta je igrao i lijevo.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!