NaslovnicaVijestiU 300 utakmica postigao 118 golova: Chelsea ima šansu da dovede jednog...

U 300 utakmica postigao 118 golova: Chelsea ima šansu da dovede jednog od najboljih napadač u Italiji za samo 6 milijuna funti!

Chelsea navodno pregovara s Napolijem o uzbudljivom transferu na zimskom prijelaznom roku za Dries Mertensa.

U 300 utakmica

Prema Gianluca Di Marziju, Blues pregovaraju o dogovoru za potpisivanje Mertensa za ono što bi potencijalno moglo biti jedna od ponuda sezone, po cijeni koja bi mogla koštati svega 6 milijuna funti.

Belgijski internacionalac će će na ljeto biti van ugovora s Napolijem, tako da ima smisla da Chelsea smatra da će možda moći uvjeriti divove iz Serie A da ga unovče za naknadu znatno ispod njegove stvarne tržišne vrijednosti.

Mertens je godinama bio vrhunski igrač Napolija, u klub je stigao kao krilni igrač prije nego što je postao napredni strijelac.

Frank Lampardu bi definitivno odovarao napadač sa povjerenjem, iskusni napadač poput Mertensa u njegovom sastavu, nakon što je ove sezone postao toliko ovisan o mladiću Tammyju Abrahamu.

Chelsea nije mogao potpisati igrače zbog zabrane transfera tijekom ljeta, tako da je Lampard sada mogao dovesti provjerenije igrače nakon što se oslanjao na ovaj prilično mladenački sastav na Stamford Bridgeu.

Mertens je u 300 utakmica za Napoli postigao 118 golova, uključujući i ovaj nevjerojatan gol protiv Liverpoola u Ligi prvaka ranije ove sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!