NaslovnicaVijestiU Barci vlada poptpuni kaos! Messi bez dlake na jeziku objasnio zašto...

U Barci vlada poptpuni kaos! Messi bez dlake na jeziku objasnio zašto se obračunao sa Abidalom!

Iako su u Barceloni doveli novog napadača koji će upotpuniti praznie nakon dvije teške ozljede Luisa Suareza i Ousmane Dembelea u pozadini kluba se opasno kuha. Stvarni kaos izbio je posljednjih dana kada su španjolski mediji otkrili da je predsjednik kluba Josep Maria Bartomeu angažirao agenciju koja će putem društvenih medija blatiti igrače i legende kluba kako bi povećala njegov ugled.

No, problemi su počeli i ranije, kaos se predviđao početkom sezone, a kulminirao je izjavom Lionela Messija koji se obračunao sa sportskim direktorom Ericom Abidalom zbog njegovih izjava nakon uručenog otkaza Valverdeu.

TRESE SE EUROPA! Kakvu golčinu je postigao Ruben Neves, da li smo već u februaru vidjeli gol godine?! (VIDEO)

“Puno igrača nije bilo zadovoljno ili nisu trenirali dovoljno naporno. Bilo je i dosta nesuglasica. Nešto nije bilo u redu, osjećam to kao bivši nogometaš. Rekao sam klubu što mislim o ovoj situaciji i oni su odlučili. “rekao je Abidal, ali to je jako naljutilo prvu zvijezdu ekipe Lionela Messija. Argentinska zvijezda je reagirala onako kako to do sada od njega nismo vidjeli, na društvenim medijima je javno napao Abidala.

Sada je i objasnio svoju odluku za taj potez: “Ne znam što se dogodilo kad je dao tu izjavu, ali odgovorio sam mu jer sam se osjećao napadnutim. Osjetio sam da je napao igrače. Puno se stvari govori o događajima u svlačionici. Priča se da smo mi zamjenili trenera, puno se priča o meni. Smetalo mi je što su takve izjave dolazile od uprave kluba. Morao sam objasniti, nisam mogao dopustiti da me sportski direktor tako napadne.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!