NaslovnicaVijestiU Bayern je stigao u transferu karijere, ali već nakon sedam mjeseci...

U Bayern je stigao u transferu karijere, ali već nakon sedam mjeseci napušta klub

Yann Sommer je ostvario transfer karijere dolaskom u redove Bayerna, no već nakon samo sedam mjeseci napustit će redove ovog njemačkog velikana.

Sommerovi agenti cijelo su ljeto pregovarali oko transfera koji je pri kraju, a iskusni vratar karijeru će nastaviti u Interu koji će Bavarcima za njegove usluge platiti šest milijuna eura.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Sommera danas u Milanu čeka liječnički pregled, a potom će biti predstavljen kao novo pojačanje Nerazzurra. Švicarski vratar pridružit će se talijanskoj momčadi kao zamjena za Andrea Onanu koji je prešao u Manchester United.

Sommer će otići iz Bayerna nakon samo sedam mjeseci, kada ga je klub doveo iz Borussije Monchengladbach kao zamjenu za teško ozlijeđenog Manuela Neuera. Iako je igrao 25 utakmica kao prvi vratar i osvojio Bundesligu sa suigračima u proljetnom dijelu sezone, njegov ugovor traje do ljeta 2025. godine. Međutim, budući da ne želi biti samo zamjena za Neuera, odlučio je napustiti Bayern.

Tijekom karijere igrao je za švicarske klubove Basel, Vaduz i Grasshoppers, dok je za švicarsku reprezentaciju upisao 83 nastupa.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!