NaslovnicaVijestiU Bayernu bijesni na suce zbog ovoga nakon poraza u finalu Kupa!

U Bayernu bijesni na suce zbog ovoga nakon poraza u finalu Kupa!

U Bayernu su bijesni na suce nakon poraza u finalu njemačkog DFB Kupa, u kojem ih je Eintracht iz Frankfurta senzacionalno porazio (3:1) u posljednjoj utakmici sezone.

Nakon senzacionalne pobjede Eintrachta protiv Bayerna u finalu kupa Njemačke (3:1), klub iz Münchena završava ovu sezonu uz velike frustracije.

Na koncu su od planirane tri, uzeli samo jednu titulu, a oproštaj trenera Juppa Heynckesa od Bavaraca time je još mučniji za ovog velikog nogometnog stratega. Bayernu ostaje žaliti za propuštenim u polufinalu Lige prvaka, gdje ih je zaustavio Real, kao i u finalu domaćeg kupa, gdje su bili apsolutni favoriti protiv ekipe Nike Kovača.

[su_watch_live_football]

Čini se kako je uprava kluba iz Münchena sklona tvrditi da su ih suci u oba ova odlučujuća poraza oštetili. Sinoć u Berlinu nije im suđen jedanaesterac u sudačkoj nadoknadi, pri vodstvu Eintrachta od 2:1. U 94. minuti želio je Boateng ispucati loptu iz vlastitog šesnaesterca, ali je ”usput” punim udarcem pogodio i nogu Bayernova veznjaka Martineza.

Sudac Zwayer nije sudio penal, ali je dobio sugestiju od VAR suca da pogleda snimku. Nakon što je pogledao snimku na miru, ipak se odlučio za udarac iz kuta, a ne s bijele točke.

“To je jedna kristalno jasna priča. Promašio je loptu i pogodio nogu našeg igrača. Nije mi jasno zašto postoje ti uređaji za vido analizu. Znam da je pritisak velik kadu nadoknadi vremena treba svirati jedanaesterac, koji vodi izjednačenju, ali ovo nije bila situacija 50-50, jako sam ogorčen”, kazao je kapetan poraženog tima Thomas Müller.

“Nema nikakve dvojbe, pokosio mu je nogu u šesnaestercu, čisti penal”, kazao je Bayernov sportski direktor Hasan Salihamidžić, a i sam Jupp Heynckes, uz napomenu kako ne voli komentirati sudačke odluke, smatra kako je trebalo svirati jedanaesterac.

[su_no1_for_tennis]

Igrač Eintrachta Kevin-Prince Boateng, koji je faulirao Martineza, bio je iznimno pošten u svojoj izjavi, kazavši kako je bio penal za Bayern u toj situaciji. “Pogledao sam kasnije snimku i moram kazati kako je bio jedanaesterac”, kazao je i trener Niko Kovač, koji će od iduće sezone preuzeti ekipu Bayerna.

Do kraja je Eintracht uspio postići i treći gol, a strijelac je bio Gaćinović. Inače, glavne zasluge za pobjedu Eintrachta pripisuju se hrvatskom reprezentativcu Anti Rebiću, koji je pogodio za 1:0 i za 2:1.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!