NaslovnicaVijestiU ČAST EMILIANU SALI: Nantes postavio cijenu ulaznica na 9 eura za...

U ČAST EMILIANU SALI: Nantes postavio cijenu ulaznica na 9 eura za sljedeću utakmicu!

Čelnici francuskog kluba Nantesa odlučili su postaviti cijenu ulaznica na samo 9 eura za sljedeću ligašku utakmicu protiv Nimesa, koja je na rasporedu ovog vikenda, u čast bivšem napadaču kluba Emilianu Sali koji je poginuo u avionskoj nesreći.

Nantes snizio cijenu ulaznica u čast Sali

Naime, na službenoj stranici objavljeno je izvješće u kojem je potvrđeno kako će cijene svih ulaznica biti iste kao i Salin dres sa brojem devet, koji je klub umirovio. Napisali su: “Kako bi maksimalan broj navijača, zajedno sa igračima, odao posljednju počast Emilianu Sali, cijene svih ulaznica u nedjelju će biti devet eura.”

Policija iz Dorseta je preksinoć potvrdila kako je identificirala tijelo koje je pronađeno u olupinama potonulog aviona, te da se radi o Emilianu Sali. U izvješću piše: “Tijelo koje je danas, 7. februara, doneseno u Portland luku službeno je identificirano i radi se o profesionalnom nogometašu Emilianu Sali. Obitelji gospodina Sale i pilota Davida Ibbotsona su obavještene, te će nastaviti dobijati podršku i pomoć posebno obučenih časnika za obiteljske veze. Istražitelji će nastaviti istraživati okolnosti ove smrti, uz pomoć policije iz Dorseta.”

Pored toga što su postavili cijenu ulaznica na devet eura, iz kluba su potvrdili kako je iz upotrebe povučen dres sa brojem devet: “Svi u Nantesu u četvrtak uz veliku tugu saznali kako je Emiliano Sala pronađen mrtav. Ova vijest prekida beskrajno čekanje. Emiliano će vječno biti među legendama koje su ispisale povijest kluba.”

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!