NaslovnicaVijestiU CHELSEAJU ODLUČILI: Zvijezda Barcelone stiže kao zamjena za Hazarda!

U CHELSEAJU ODLUČILI: Zvijezda Barcelone stiže kao zamjena za Hazarda!

Kako danas izvještavaju španjolski mediji, Chelsea navodno sprema ponudu za playmakera Barcelone Philippea Coutinha, koji bi na Stamford Bridge trebao doći kao zamjena za Edena Hazarda.

Chelsea dovodi Coutinha

Belgijski reprezentativac će po svemu sudeći napustiti londonski klub ovog ljeta, s obzirom da je odbio produžiti ugovor koji ističe sljedećeg ljeta, a najveći interes za njega pokazuje Real Madrid, koji je spreman ponuditi oko 120 miliona eura.

Španjolski radio Cadena SER je danas objavio kako će Chelsea odmah nakon prodaje Hazarda taj novac uložiti u dolazak Coutinha. Čelnici kluba se još uvijek nadaju kako će im biti uklonjena zabrana dovođenja novih pojačanja kako bi mogli kompletirati ovaj transfer.

Coutinho iza sebe ima razočaravajuću sezonu u dresu katalonskog giganta, te je jako kritiziran od strane navijača, pogotovo u posljednjih nekoliko tjedana. U izvješću Cadene SER stoji kako su predstavnici Barcelone već počeli tražiti novi klub za Brazilca u Premier ligi, a jedino iz Chelseaja su dobili pozitivan odgovor. Navodno, vlasnik kluba Roman Abramovič smatra kako je on idealna zamjena za Hazarda.

U klubu se nadaju kako će ga moći dovesti za manje novca nego što će dobiti za Hazarda, a Barca će po svemu sudeći pristati na cifru od oko 100 miliona eura, što je čak 40 miliona eura manje od cifre za koju je on stigao iz Liverpoola prošle godine. Ipak, posljednju riječ u svemu ovome će imati FIFA, iz koje je prije nekoliko dana potvrđeno kako je odbijena žalba ‘Plavaca’ na odluku o suspenziji.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!