NaslovnicaVijestiU Dortmundu su ubjeđeni da su pronašli novog Sancha, posao pred realizacijom

U Dortmundu su ubjeđeni da su pronašli novog Sancha, posao pred realizacijom

Što znači vjerovati mladom igraču? To su učinili u Birminghamu s Judom Bellinghamom. Iza njega je cijela puna sezona, ima tek 17 godina i sada je na vratima Borussije Dortmund.

Borussia Dortmund prodaje

Jadon Sancho bio je tako velik uspjeh da je Borussia Dortmund odlučna ponoviti praksu regrutacije iz Engleske. Pratili su vrlo mladog, jedva 17-godišnjeg veznjaka Jude Bellinghama, koji je član Birminghama. Potonji je prvenstveno središnji vezni, ali može igrati i na krilu.

Bild javlja da je dogovor već postignut, mladić će doći u Bundesligu za 23 milijuna eura odštete. Potpisat će petogodišnji ugovor.

Bellingham je ove sezone uprkos mladosti napravio nevjerojatan iskorak. U zahtjevnom Championshipu odigrao je čak 38 utakmica, postigao četiri gola i pridonio još tri asistencije. Za tako mladog igrača ovo je izuzetno dobar i prije svega obećavajući statistički podatak.

Bellingham je impresionirao skaute i ostalih uglednih klubova, a osim Dortmunda, interes su pokazali i Manchester United, Chelsea i Bayern.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!