NaslovnicaVijestiU JAVNOST IZAŠLA SRCEPARAJUĆA PORUKA EMILIANA SALE: Nije želio preći u Cardiff...

U JAVNOST IZAŠLA SRCEPARAJUĆA PORUKA EMILIANA SALE: Nije želio preći u Cardiff – bio je primoran!

U javnost je izašla srceparajuća audio poruka Emiliana Sale bliskom prijatelju, gdje je rekao da se ne želi pridružiti Cardiffu.

SRCEPARAJUĆA PORUKA EMILIANA

Poruka je poslana 6. siječnja, dva tjedna prije nego što je argentinski privatni zrakoplov nestao preko engleskog kanala i ona daje uvid u Saline osjećaje o transferu.

Sala je na kraju pristao da se pridruži Cardiffu za 15 milijuna funti, ali je poginuo dok je putova iz Francuske prema južnom Velsu. Tijelo mu je pronađeno u olupini na dnu nekoliko dana kasnije.

Prošla su četiri mjeseca od tragične nesreće, a u srijedu je na francuskom dokumentarcu L’Equipe Enquete objavljena poruka sa WhatsUppa.

Sala je svom sugovorniku rekao da je preseljenje u Cardiff imalo finansijskog smisla, ali ga to iz nogometne perspektive nije zanimalo.

“Sinoć sam poslao poruku Meissi (N’diaye, Salin agent), nazvao me nekoliko sati kasnije. Tako smo razgovarali i on mi je rekao da mu je sinoć Frank Kita (sin Nantovog vlasnika Waldemara) poslao poruku da razgovara, pa ga je on nazvao.”

“Pričali su i žele me prodati. Dakle, danas postoji ponuda iz Cardiffa. Sa njihove strane, oni su pregovarali da bi dobili mnogo novca, tako da apsolutno žele da odem tamo.”

“Istina je da je to dobar ugovor, ali iz nogometne perspektive za mene to nije zanimljivo. Dakle, eto, pokušavaju na sve načine da me nagovore da odem tamo.”

“Ja, ja se ne bojim ići tamo, jer sam se borio tijekom svoje karijere, tako da ću otići i boriti se i to me ne čini uplašenim. Naprotiv.”

“Ali isto tako, ja sebi kažem da Meissa mora naći nešto bolje od sada pa do kraja transfer roka. Meissa je Cardiffu rekoa ne, jer on ne želi da odem tamo.”

“On misli da u smislu nogometa, u smislu gdje smo danas, mi smo u poziciji snage u svakom pogledu, u smislu na terenu, ugovoru, sve to. Ali mene to ne zanima i ne želim to. Ne zanima me ništa o tome da sam u poziciji snage.”

“Istina je da bi želio pronaći nešto zanimljivo u smislu ugovorne i nogometne perspektive, ali ponekad ne možete imati oboje. S druge strane, ne želim razgovarati sa Kitom, jer ne želim da budem ljut.”

“On je taj koji mi se gadi kada se vidim licem u lice sa njim. On me danas želi prodati Cardiffu, er je napravio super pregovore, on će dobiti novac koji želi, ha?”

“Želi da odem tamo, on nije ni pitao mene što želim. Jedino do čega mu je stalo je novac. Dakle, danas smo takvi. Potpuni nered. Znači, eto, ne znam.”

“Ne znam što da radim, jer kao što sam ti rekao, ja moram svaki dan ustajati i vidjeti lice te osobe…Ali nitko me ne gleda…mene, mene interno i ono kroz šta ja moram proći.”

“To je vrlo teško, jako je teško, jer osjećam da nema mnogo ljudi koji bi se stavili na moje mjesto.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!