NaslovnicaVijestiU Madrid stiže pojačanje iz Engleske: Carlo Ancelotti dovodi zvijezdu od 55...

U Madrid stiže pojačanje iz Engleske: Carlo Ancelotti dovodi zvijezdu od 55 milijuna eura!

Real Madrid još uvijek nije napravio korak na transfer tržištu ovog ljeta. Za sada je samo poznato da će David Alaba doći iz Bayerna kao besplatan igrač, dok se uz njega vratilo par igrača sa posudbi.

Međutim, navijači se nadaju da će Florentino Perez zavući ruku duboko u džep kako bi obezbijedio nekoliko priželjkivanih pojačanja. Neki od njih su Erling Haaland i Kylian Mbappe, dok se u posljednje vrijeme spominje i Evertonov Richarlison koji vrijedi oko 55 milijuna eura.

Španjolski mediji tvrde da je Ancelotti dobro zagrizao za svog bivšeg igrača, jer poznaje njegove kvalitete iz svog vremena u Evertonu i smatra da za njega ima mjesta u Real Madridu.

Najnovije vijesti

Kapetan Real Madrida definitivno napušta klub. Nastavlja karijeru u MLS-u!

0
Nacho Fernandez, kapetan madridskog Reala, definitivno će napustiti klub na ljeto kada mu istekne ugovor sa španjolskim divom. No, što je iznenađujuće jest njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!