NaslovnicaVijestiU MADRID STIŽU DVA NOVA POJAČANJA IZ PREMIER LIGE: Los Blancosi plaćaju...

U MADRID STIŽU DVA NOVA POJAČANJA IZ PREMIER LIGE: Los Blancosi plaćaju 154 milijuna eura za dvostruki transfer!

Real Madrid navodno sprema ogromni dvostruki transfer od 154 milijuna funti za Tottenhamove zvijezde Christian Eriksena i Son Heung-mina.

U MADRID STIŽU

Tottenhamu nije bila najbolja sezona do sada, a izgleda da bi mogli biti izloženi ozbiljnom riziku da izgube najbolje igrače.

To je povrh glasina koje poveuju njihovog menadžera Mauricio Pochettina sa Manchester Unitedom, Real Madridom i Bayernom iz Munchena, nakon što su možda odveli klub koliko god su mogli.

Navijači Tottenhama neće biti zadovoljni da čuju najnovije informacije iz Don Balona, koji navodi da je Son najnoviji igrač koji je povezan sa odlaskom.

Spursi su dugo izgledali kao da su izgubili Eriksena, dok je došao do svoje posljednje godine ugovora, s tim da su Real Madrid i Manchester United glavni kandidati za njegov potpis.

Sada izgleda kao da se Los Blancosi nadaju da će potpisati danskog internacionalca vrlo jeftino, dok bi ostatak svoje investicije mogli potrošiti u dovođenje Sona.

Izvješće sugerira da bi to koštalo Madrida 154 milijuna funti, što bi barem trebalo dati Tottenhamu dosta novca da zamijeni ovog odlazećeg dua.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!